Followers

Wednesday, November 10, 2010

Teman Biasa

Lama sudah aku tak update belog..yela bz jew dengan tidow sampai tak sempat nak mengupdate..ok2 abaikan pasal tidow tadi,hari ni aku nak kongsi sama ko orang tetang teman lama aku ni...ermmm xperlu kew bagi nama?perlu kot...kita panggil dia pak hitam..sebab dia caror hitam,tak payah susah nak bagi nama..leha kew.monah..nama2 cm tu orang dah tak main lagi.


Pak Hitam Kesayangan Aku..
kalau perempuan punya collection macam nak rak,bagai kan gunung berapi die collet mebazir rasanya,lelaki macam aku satu pow kira ok..tak ade la aku nak pilih kasih..hati pow senang kepala pow tak sakit mau pilih..

Collection Mak Minah, Bukan Hak Milik Aku..

bangle ni pow aku dah lupa beli bila..tpi memang aku sayang sangat sama bangle ni,walau pow sudah berbau bashin...aku tetap pakai,hujan,ribut aku lalui sama bangle ni..sampai dah berkarat2 aku still pakai lagi,sayang la nak buang bangle nie dah la 1st collection aku,nak beli baru takut tak serasi pulak "xde duit nak beli baru,coming soon kot"

Rasa ni jew kot nak citer pasal bangle aku, kalau panjang cam karangan SPM tak ade sapa mau baca..
Btw aku still sayang pak hitam,Luv u pak hitam.



21 comments:

zai d' iera said...

hahahaha... nme die pak itam??
aq nye mak coklat.. kih x3

Fiq Fikri said...

zai d' iera:kasi kenal lorh mak ko tu..aku nk knl gak..

Hezesuze said...

yezzaa itam itu mnawan n penuh misteri mihahahaha

ppstt..meh join lucky draw weols...cekidot kt blog okay

Fiq Fikri said...

Hezesuze :ceh misteri la sgt..hitam pelan sikit..sensitif
ok2 otw

::cikjuju::◕‿◕ said...

ish2....busuk dah weyh....kasi jemor la

zOeY zAu YaH said...

cam x de mood aje? hehe

NadGorgeous said...

saya tag awak utk join giveaway domain!!! nak tak, nak tak??
klu nak, klik sini :

http://gorgeouscerita.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

:))

Fiq Fikri said...

::cikjuju::◕‿◕:ishh...mahal tau aku beli 15higgit..syg mau buang,ehehe

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH :sape yang tak ade mud??kamu...kita?sapa2 jew

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

aku pon de bangle hok cm 2..tp ckit laen la design nye..kaler coklat..ehehe.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...
This comment has been removed by the author.
Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :mane kasi la knl sama kau,,,pak hitam aku xde membe lagi..

amal_fc1303 said...

walamak header baru tu..
cntik2..
gmbr tepi tu pon cntik2...

ada teman biasa rupa nyer.
kim salam dkt teman biasa yer.
hehehehe..

Fiq Fikri said...

amal_fc1303 :ahah..tiap2 bulan header mesti update,kasi meriah..

teman tpi mesra..insyallah.nnt fiq sampai kan..kalau die boleh menyahut...

amal_fc1303 said...

tu la kan.
mmg meriah la fiq punye blog nie..

nice blog...

Fiq Fikri said...

amal_fc1303:Dan2 jew kan..ahha btw thanks!!

Mieya said...

nk gelang tuh bleh??
hehhehe....
blog kmu mernik laa..nmpk sgt tertarik..
hehehhee
ermm.kt fb swoh sy follow blog kmu..kmu follow blog sy lak
hehehe

http://akumia19.blogspot.com

Fiq Fikri said...

Mieya :xboleh..mahal tau 15 hggit ahhaha..pas tu ade tglkan kesan bau lagi..erkkk

Qarl said...

http://mohdhaiqal.blogspot.com/2010/11/qarls-15-my-followers-gentleman.html

fiq, check the enrty ya!

Yatre Hayati said...

suka nengok lelaki pakai bangle begitu :)

Mieya said...

hahhaa..bau ape tuh??
rm15?? wah!! mahal tol...
hahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...