Followers

Tuesday, December 28, 2010

Like Baby Rockk~





Hye reader  hari ni fiq nk promote sikit anak saudare fiq ni yang comel Nur Qaira Awatif  Bt Shamsuri
.
.
.
Yang telah join contest baby comel  atau baby rock...yang dianjur oleh Pa&Ma hope mana yang sudi
Vote or like anak saudare ku wink! Wink!
.
.
Cara-cara nak vote/Like
Pertama kene la like fan page   Baby manja Fan Club's
Kedua baru la boleh like gambar qairah yang comel ni Vote SAyA Adik Qaira
Vote Anda amat Dihargai
Ada sedikit Hidangan
.
.





Selesai~
Shoot By Shahza Photoandesign

Saturday, December 25, 2010

S.A.H.A.B.A.T

Sahabat itu indah~
sebenarnye aku nak citer tentang tarikh 21.12.2010 yang teramat indah bagi aku
nak tahu ape??
join mandi sagil,makan cendol,panjat gunung,main snooker,dan main bowling dalm satu hari
jangan main giler...

aku telah menemui sahabat baru yang agak giler2 dan sempoi habis
ayat aku nk haram jew

mula2
agak pemalu la jugak aku, diam seribu makne ekkk
aku mmg cam tu..bkn apew aku kene jaga tonenasii aku,ade org cakp
cara aku bercakap cam mau gaduh jew...
aku kene berhati2

aku pow tak tahu mau cakp cam mane lagi,memang best la jumpe dorang ni
tak rugi kalau kawan sama dorang

cuti sem akan datang hope dorang pelawe aku yg pemalu ni join dorang gi
jalan2 lagi

aku perkenalkan sorang2



1.Muhammad Hafiz           2.Ijat Aben                 3.Fiq Fikri            4.Naim Razaki          5.Ahmad Syahir

6.Sapa tak kenal  Amir Naufal Na
tengah shoot gambar ni
                                    
Pengembaraan Bermula!!
berpindah kepada port yang kedua,port yang pertama kurang menarik
dan..dan..dan.. manyak sampah...
semua kelihatan segak dan menawan...past waktu mandi sesy gitu..awwwww~
Mandi Manda..guraw senda..
Ape ynag penting kerja sama...
semua xde kejaan ni...
.....................
 
Lepas kenyang mandi,makan cendol plak dekat tangkak sapa belanjew??
abg nsem yg blanjew si Hafiz
Click....     7.Aisya Sam         8.Nur Hafizah MF         9 budak ketot Alia Farhana Ahmad
Main bowling time...
kalau nak tahu aku orang second last asik masuk parit jew aku saje jew..buat2 tak tarerr...
juara bertahan 
amir naufal Na nyapah den... nak tahu die dapt point bape gi tye die..erkkk
asik die jew.
berakhir la sudah perjalan yang sungguh panjangggg dan memenatkan tapi best
dengan sahabat baru aku
hope next time boleh jumpe lagi..:)
Nota Penyampu : Sahabat Itu Indah
wasalam.....EnD

Tuesday, December 21, 2010

1st Video

wasalam.....
Entri kali ni tidak ade unsur kelucahan, video yang akan aku hidangkan di bawah ni,telah ditapis 100%
oleh jaim yang berdaftar,video dibawah ni,
adelah dasar paksaan dari si A******,ape2 terjadi beliau kena bertanggung jawab~

 background music blog ni jugak akan dihentikan buat sementara untuk memberi laluan
 kepada video dibawah

.
.
Aku tak sanggup view video tu
SUMPAH aku tak tengok lagi video kat bawah ni
lepas aku post dekat FaceBook,

Respon~
.
.

Harap mana yang view video tu,jangan la pikir yang bukan2 fasal fiq,
enjoy ok

Amir Naufal Na aku sahut cabaran ko..
.
.
.
.

video pertama dan terakhir....

Saturday, December 18, 2010

Shoot III "Melaram"



salam semua reader2,hari ni abg fiq mau kongsi
sama korang semua picture2 yang telah di shoot
oleh abg amir naufal Na

iaitu picture aku
tak sah muke aku xde dlam camera die,mesti full
dengan gaya2 aku yg agak gedik2,kesian aku tengok si
amir,die snap aku,picture die plak kurang,
kesian plak aku tengok :(
kessiiaan~



shoot kali ni aku berongeng2 kat KL,
so scroll ke bawah tengok hasil nye..
kalau picture aku ade yang tak kena harap maaf
sila beri krtikan yang pedas di komen,,
Tq~



Lokasi : PV12 Kuala Lumpur
Tarikh : 12.12.2010_15.12.2010


Sekarang aku semakin berani meletak kan picture yang agak errkk
Aftafirulla  malu aku,lupa kan pasal malu2,aku just mau kongsi2 ape yang perlu dikongsi



Aksi ni dilarang sama sekali oleh jejaka seluruh dunia
 untuk meniru,hanya muka tak malu saja,atau berani
yang boleh melakukannye,tema bagi picture ni
nurse nakal!!



Tak sangka aku boleh buat muka yang agak menakut kan
Orang sekeliling..sabar jew la photogarapher bagi tahu ok
Aku ok jew wink! Wink!






Buat muka selamba jew,dorang bukan kenal aku
Pow buat muka tebing sudah
Tak ade sapa marah


Dah macam robot plak aku tengok,semua picture yang dah snap
Kali ni semua just suke2 tak ade kene mengena
Antara hidup dan mati


Amik ko aku pose poyo,ni pow pagi2 lagi naseb baik tak ade
 Orang kalau ade orang,abis aku
 dorang mesti nak sain abg fiq nak sain,just guraw2 jangan ade yang meluat plak sama den ni.

Second day Honey moon




Jangan tanya aksi ape yang aku telah buat



Tengah skodeng,angsa tengah mandi manda


Lihat la,I baru jew buang beluuu keciaakk
Bersih,licin~



Dan yang ini aku tengah angin tak baik suruh jugak
Pose2,sabau~   


Berlakon je ni tak tengok lepas lagi lepas snap picture ni
Masam seribu masam2



Dekat pokok rambut Pontianak pow jadi

Hari ke 3 malam terakhir


Satu ni jew picture aku rase yang ok
Yang lain semua ko..


Jeng2 baru honey moon dah ade anak
Bukan2 ni ank saudare den Qairah.


Ni budak paling degil,abg amir suruh pose
Susah sangat nak pose,sabau jew la

Qairah,gamai plak yang nak amik gambar sama
Qairah ni,aku tak ade orang nak amik sama2
Aku tak pamous..:(


Tak lupe jugak makcik ni yang bagi aku sama amir
Honey madu kat umah die,dekat Pv12 setapak


Itu die abg Amir Naufal NA si photoshoot aku sampai aku
Kesakitan kaki dan mata mengadap camera beliau
Amir thanks a lot ya honey madu sama aku
Snap picture aku,jalan2 sama aku..mesra gitu

Coming soon kite honey madu dekat Putra Jaya pulak ye;)
Sekian tamat sudah hidangan untuk hari ni
Ape2 pendapat sila sila sila laaa..
komen












Monday, December 13, 2010

Vote 30



wasalam reader2~
Seperti mana yang korang tak tahu,aku nak bagi tahu ni
aku telah tersenarai dalam
blog baru pilihan malaysia 2010..yang bernumber 30
sekali lagi aku ingat kan no 30
.
.
.
aku join ni bukan semata2 nak pamous
tidak sama sekali,aku ade satu matlamat
iaitu nak berjaya dalam hidup
 .
.
kalau ade sape2 yang ternampak aku selalu
promote sana sini blog Lelaki Geek paham2 jew la
walaupun N3 aku tak sehebat
blogger2 yang lain,sekurang2 nye aku cuba 
berusaha,untuk maju kan diri aku..
dengan buat muka 50 posen jew,
 ade nampak kan?
.
.
.
aku tak kisah sapa2 yang terjah blog aku..tak bace N3 aku sekurang2 nye
dorang tengok2 picture2 aku yang gedik2 kat side tu..
Fiq hargai kamu semua,

Pintu Undian Akan Dibuka Pada Hari ini
Harap Ada La Orang Yang Nak Vote Aku
Tak Menang Pow Tak Ape
Tercalon Sudah Kira Bersyukur


Tempoh Untuk Undian!!

Baiklah saya nak umumkan tempoh untuk anda semua boleh mula mengundi. tapi bukan undi sekarang ye..


Setelah diteliti dengan keadaan sekeliling, tempoh undian untuk peringkat pertama ni adalah:


Jam 7 pagi 13 disember (isnin) - jam 7 pagi 17 disember (jumaat)


Sekali Lagi Abg Fiq Nak Ingat Kan Lelaki Geek No 30
no


yang Penting Kerjasama Perlu Ada~

Thursday, December 9, 2010

My 15





Nampak tak Banner Qarl 15 projek,

aku masuk contest ni pon cara segaja..suke2 nak kembang kan sayap bebelog ni..

sebelum ni aku dah join,tapi ape kan daya

buat salah,terima jew la

tak apa jadi kan to sebagai satu pengajaran

hidup fiqri!!”ala2 lemah gemalai”

Maklumat lanjut call Qarl


15  Cari Pasal

 


1.Favourite Movie 



Huuu..aku rase sapa yang sedang mengadung,yang ade
Sakit jantung,kecing manis o ape2 jew la..dinasihat kan jangan tengok saw ni
Takut ade yang tergol kat depan tb nanti
Citer ni aku tahu dari membe aku,yang aku tahu citer saw ni pernah
Menang manyak award,aku memang minat citer2 cam ni..best
Mencabar kot..


2.Artis Pilihan Korea

 
big bang
aku suke tengok cara dorang dance,ngan cara pakaian
darang memang meletop,lagi satu lagu dorang aku suke
minat lagu korea baru lagi, tahun lepas
tak silap,
gara2 ko..aku dah tak minat lagu PRamle
cet!!



3.Reality Terbest


Amazing race
Sudah berzaman aku tengok citer ni
Die punye host lama pon hidup..ntah bila nak tamat
Aku tengok citer ni sejak darjah 6 tak silap,aku memang minat gile babai
La reality ni,aku kalau boleh nak join jew,ape kan naseb speaking bi aku
Low la..


4.Contoh Gadis Pilihan


Cewahhh..cantik gitu
Minat aku si irene nadia Marcello, cun melecun
Aku harap suatu hari aku dapat jumpa pilihan hati aku cam
Gadis bergigi rabbit ni..kalau dah jodoh dengan sesapa pon aku terima
Kata jodoh ditangan tuhan,tak kan nak tolak plak
Pemberian allah,gitu~



5.Teman Sejati 2010

 
Amir naufal NA namanya
Best tak nama die..”Naufal”jarang aku dengar orang letak nama anak
Cam tu,
ape yang special pasal Naufal ni
Baik hati,pemurah,ap yang pemurah aku tak tahu la
Kuar dengan die ni..memang best suke sangat nak shoot muke aku ni..
Tak sempat nak pose maut..
Dulu aku tak minat tengok wayang,skung ketagih la plak,
  dah dogol ni hasud..erkk!!
teman sejati susah mau cari


 
6.lagu Indon Minggu ini


Eren feat Romi_Pelengkap hidup
Setiap hari aku dengar dah nak pekak tinge ni.
Dah dengar lagu cam ni mesti nak berangan kan..
Pewiiittt..

 


7.Picture Pilihan diri ku yang gedik2


Wahh meletop..jelingan gedik
Aku memang suke suki pic ni..napa tak tahu
La mungkin mata kau kot..atau kening shinshan aku..
??? persoalan



 
8.Kucing Idaman


Ni contoh kucing yang aku tak dapat
Ape dah janji nak bagi,kempunan aku nak kucing ni
Aku minat sangat kucing ni,kalau tengok bulu die perhh
Boleh buat baju panas,sebenarnye aku belum pernah ade kucing yang asal dari siam
Yang dekat umah dari Pakistan,sudah kurus die sakit atau jaga badan,no komen
Nak sadingkan diowg..
plzzz bagi aku
mir kucing tu…


 
9.Favourite Cartoon

 perhati kan kening shin chan sama tak dengan kening aku?
aku suke tengok citer cam ni..riang la hati ni..
nak ikot kan banyak,hagemaru pon suke
senang citer aku suke tengok cartoon..
ala2 cam gitu


10.Kenyang~ oh burger
 
burger oh burger
saya suke makan burger hari2 saya suke makan
burger,tiap2 kali aku makan burger mesti la dua
xde dua tak kenyang..caya tak??
Yang aku tak caye,,nape aku tak tembam2??
Persoalan jugak ni~


 
11.Jenis Dance

Aku minat berongeng2 ni,
Breakdance aku minat,kalau boleh nak stdy bende ni
Kadang2 aku cube dance kat umah,xd sapa tahu
Ade tu aku siap jadi sifu kepada
Anak2 buah aku..skung dorang dah pandai
Boleh fight?




12.Warna Dujaan
 
Tahun 2010 aku sudah tukar niat nak suke warna purple
Meriah gitu,ntah tetibe jew minat warna purple pas ni kene beli baju
Purple manyak2.dalm2 pon kene purple18sx


 

13.Blog Diterjah
 
Ben asahari
Blog beliau memang best,banyak ifon2 kite boleh dapat
Aku siap buat blog list.nanti kalau ben update kau terjah
Semua pon dah tahu beliau juara blog pilihan Malaysia,ketogori bapak2
Aku saran kepada blogger2 gi terjah blog ben
Cam2 ado~

 


14.Iphone
 

Beranggan kuat aku ni..nak gune iphone
Duit malaz nak simpan ade hati…
Ade niat nak gune iphone tengok orang lain gune jeles la pulak
 cam best jew,tengok dalam 3,4tahun ke
Insyallah aku akan beli..
mase tu dah murah
Jimat sikit duit ni..

 
15.Selipar 
 
Aku suke pakai selipar,pakai kasut tu kurang sikit..cam gimas jew
Dah la kaki aku berbau…erkk
Kalau pakai selipar angin semua boleh lalu xde la berbau
Sangat,semua jenis selipar aku suke,kecuali selipar jamban
Dilarang sama sekali,kadang2 buat tak tahu jew, pergi kL pon boleh sampai
Pakai selipar jambanJ


Sory la ye…task2 aku cam budak2 tadika
Holalalalala..aku try sebaik mungkin
Qarl aku tak nak menang tau..aku just nak no satu..
Nanti hadiah pos kat umah aku..
wink!wink!
 
mengikut syarat kene tag 3 manusia yang berhati mulia


Amir Naufal Na

Cik Juju

Pn Acha mahfar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...