Followers

Tuesday, December 21, 2010

1st Video

wasalam.....
Entri kali ni tidak ade unsur kelucahan, video yang akan aku hidangkan di bawah ni,telah ditapis 100%
oleh jaim yang berdaftar,video dibawah ni,
adelah dasar paksaan dari si A******,ape2 terjadi beliau kena bertanggung jawab~

 background music blog ni jugak akan dihentikan buat sementara untuk memberi laluan
 kepada video dibawah

video
.
.
Aku tak sanggup view video tu
SUMPAH aku tak tengok lagi video kat bawah ni
lepas aku post dekat FaceBook,

Respon~
.
.

Harap mana yang view video tu,jangan la pikir yang bukan2 fasal fiq,
enjoy ok

Amir Naufal Na aku sahut cabaran ko..
.
.
.
.

video pertama dan terakhir....

25 comments:

Khairiz said...

percubaan yg bagus, n berani..good job

Fiq Fikri said...

Khairiz:ahhaahh..tak kuar umah aku
percubaan yg terakhir:)

IMANSHAH said...

bakat terendam nih

Janggel said...

fulamakkk....
boleh join cikgu syida buat konsert amal.

Fiq Fikri said...

IMANSHAH:ahahahh bakat terendam,terkapai2 aku dlm laut..

Fiq Fikri said...

Janggel :mak iakkk ok gak..sifu aku tu..jgn main2 heheh

SHaRZ said...

miming lbh..wakakaka

Fiq Fikri said...

SHaRZ :yelor.miming la lebih gune sore ori tak best

zOeY zAu YaH said...

upanya pantang dicabar pok cik ni haha..vedeo comel kowt..=)

aliacomel ;D said...

cehhh post jugak ! HAHA ;P

Izz Latif said...

~OMG!!!~
video tuh buat Izz ketawa lah...
xstart lagu agy Izz dah ketawa
haha....
(^.~)
nice one!!

www.izzlatif.blogspot.com

Kiera Qaira said...

HAHAHA
fiq ur r great beb..
klaka xhengat..gaggaa
gud job!LOL

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:yeahhh beta pantang dicabar...ahhaha
comel kew..malu2 gedik2 jew kan.

Fiq Fikri said...

Izz Latif:ehhehe thanks sudi gelak..aku cam org bodoh dah ni..wink!wink!

Fiq Fikri said...

Kiera Qaira :thanks kiera..
sokong fiq...

Nur said...

hahaha....siyes x sesuai..
btw nih 1st video..means ada video lain lagik..??jgn addict sdah..hahaha

Fiq Fikri said...

Nur:ekkk ni yg last..xde lagi..
nangis den tgk..kung

adamhafiz ツ said...

klaka + xleyh blah .. abg fiQ

- gurlz okeyh !

~aku boy~ said...

ada tak rasa nak masuk progrm pilih kasih? aku rasa ko layak kot..
bakat yg bleh diketengahkan...haha

lawak!

Fiq Fikri said...

adamhafiz ツ:heheheh thanks
gedik2 kan.huhuh

Fiq Fikri said...

~aku boy~:ahahah cewahhh
pilih kasih ape bendenye...heheh:)

SyahmiFikri said...

hahahah.. adoii.. hebat2 nie.. pencubaan yg bagus.. need more laa.. hahahaa

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pengsan jap dgr nye..heheh..

Wan Zulqhairi said...

xdpt nak play laaa... mau tengok jugakk.. hahhaa..

||| PöJìé PööH ||| said...

Ok serieus saya sentap xdpt menghayati penghayatan anda itu kerana terganggu dek lagu blog. Dem!

PojiePooh; Hanya Satu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...