Followers

Tuesday, December 7, 2010

Awak Manis Macam Lolipop




Manis Seperti Gula,
Bukan gula pasir,dan bukan gula Melaka,ini gula datang dari ujung pasir
Yang beri oleh pn Acha Mahfar kepada aku,sangat sweet orang nye
Kalau tak caye kasi terjun blog die,pasti kamu semua terpukau2
.
.
Aku diberi lolipop daripada beliau,then
aku terpaksa
 bagi lollipop candy ni kepada 5orang yang aku rase2
Manis seperti lollipop mau pon pahit,kelat seperti peria
.
.
Amaran Tegas Selepas Makan Lolipop Ni korang Harus Berus Gigi korang Atau Basuh
Molot sampai bersih,takut nanti tengah tidow,semot buat projek kat dalam
Molot korang, AMARAN!! tegas
pernah terjadi di melaka.
.
.
.

Jadi lollipop yang pertama aku nak bagi kepada
Pn Bunga,munge tahik candu, ni mmg sesuai diberi lollipop ni
Warne pink,lagi kak~

Love Bunga Querida
.
.
.
Yang kedua plak..aku nak bagi dekat sorang mamat ni

tengok lollipop ni simple jew kan
Yang bernama Ijat Aben

Aku rase orang nye memang simple

Ijat Aben

.
.
.
Huh~ budak ni aku bg special sikit die yang bernama
Amir naufal,lollipop yang bersalut sokelat lagi
Kene la tok die 3 lagi aku bagi harap tak kejoloh~

Amir Naufal NA
.
.
.
Budak ni harus aku bagi 4 sekali gus sebab??
peramah orang nye selalu teguh aku kat facebook
Fie omar nama nye

Fie Omar
.
.
.
Napak tak lollipop ni bulat jew kan??lolipop ni khas tok cikgu yang bernama shara
Fiq  nak ingat kan sekali lagi,bukan cikgu shida,
cikgu shara tau~

Cikgu Shara
.
.
.
Lollipop ni kembar tiga,harus dibagi kepada akak

Mama Kembar Tiga
.
.
.
 nii khas to akak ni,tgk berbintik3 lolipop ni
setiap satu chip,satu toturial
sapa mau??

Intan Nurul Fateha
 .
.
.
 yang terlast lolpop ni aku bagikat
perantin baru kita
acha mahfar yang comel loteh

Acha Mahfar
 dah abis pon lolipop,sapa nak kene la beli sendiri
lagi satu had 5 jew kan,aku terbagi 8 lolipop,berani marah ler
hempok kung..
apa salah nye kan,demi membe2 tercinta
.
.
.
Hargai Sahabat Anda
Sahabat Itu Indah

20 comments:

SyahmiFikri said...

wahhh.. best nye lolipop choc tuhh.. adess....

Fiq Fikri said...

SyahmiFikri :wahahha..nak kew..dtg amik sini:)

teddyuna said...

wa.. gila banykla lolipop niyh..;)

zOeY zAu YaH said...

i like lolipop walaupun melekit mulot pastu haha

Fiq Fikri said...

teddyuna:ehheh..byk kew?sikit jew tu..ade byk lagi kat umah.wink! wink!

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:whahah.. i like,:)
to...

Pencacai Alim said...

brhnti isap rokok gnti lolipop..cara...

Amir Naufal said...

nampak sedap beb lilipop aku..
dah lme x hisap lolipop..tx fiq..huhu..:D

miszATIN said...

banyaknyeee lolipop..
tak bagi pungggg lalala

Fiq Fikri said...

Pencacai Alim :yupp aku setuju..benti hisap rokok..

Fiq Fikri said...

AMir Naufal:wahhah nnt aku beli kan ok..thnks amir:)

Fiq Fikri said...

miszATIN:ehhehe..sory,nak amik la..fiq bg free2 jew..

ANATI SOKI said...

lolipop choc tuh menarik perhatian sy! :)

Fiq Fikri said...

ANATI SOKI:ceh2 mau la tu amik jew free kot...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

aku xde ke????


*xpe laaa..lupe kat aku kot..hehehe

Fie said...

wahh TERHARU nya aku..
yeay!! dpt lollipop..
pasni dapat apa plak ek?
muahahhahaa (gelak devil)

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):weeee..pojiah nnt aku bg hang special punye

Fiq Fikri said...

Fie:ahha pas ni aku bg ko..kereta...
sorong~

SYAH'IZZAT said...

simplenya aku punye lolipop.. haha
bgus2 aku simple seperti biase. haha

ferra said...

kencing manizzzzz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...