Followers

Saturday, October 30, 2010

Sifat2 menarik aku..erkk


Pagi yang sepi...sejuk segan,nyamuk berkeliaran ,aku sempat nak update blog...walaupun kedengaran dengkuran kakak ku..yang sepoi2 bhase,agak menggangu sikit...misi  aku tok tulis entri.tak ape kite teruskan jugak misi kite..Fiq boleh Pakistan boleh!!

Be Your Self!!  Btol kew? Huh...Betul la tu..
Susah kew untuk kite tunjuk kan sifat kita yang sebenar??   
Atau malu?  ”Tak Ada Hidung”
Atau takut Dibenci  orang? ”Sape dia orang nk benci kita”
Atau Susah Untuk Diluarkan ” berak senang pulak”
Al kisah...Fiq

*Seorang yang Tabah,”Errkk mane2 yang dengar pasti cam poyo kan”..diluar aku akan jadi seorang yang tabah...dalam rumah,pulak tabah aku semakin kurang..
*Seorang  yang open jew,”rasenye kot”nk kongsi apa2 boleh aje...
*Suka berkawan,”lagi ramai kawan lagi banyak pendapat atau pandangan yang boleh di share”
*Aku Pemalas ,dekat rumah aku malas sikit..kalu kat kolej aku jadi budak rajin..tak caye??tanya la sapa yang kenal diri ku ni...
*Suka pikir Negatif ”bende ni yang banyak bagi masalah kat aku”
*Pemalu sifat aku yang sebenar “mesti la ramai yang tak percaya”lagi2 budak tu...kadang2 aku jadi budak tak malu..secara tetibe...
*Suka bercakap tak henti2”kalau sudah lame kenal la..kalau baru2 tu cm malu2 monyet la,nk pot pet!!,
*Emo sikit “sikit jew tak banyak”layan lagu sedih...selamat jalan romeo.
*huh!! Yang ini susah mau bilang kat semua..aku suke gadis2 yang sempoi,dan kelakar...yang ni sifat jugak kew???ntah...
Cukup la tu 9 jew yang mampu ku beri..nak ikot kan byk lagi..kung ko orang muntah menanah plak baca...lagi satu kat tempat orang aku tak suka tujuk sifat aku yang buruk...kena jaga adab sikit,lupe plak last2.aku ni brdisiplin jugak...klass susah mau ponteng..tu je mau bilang teruja la plak...
Sudah tu fiq masa untuk beradu,sama nyamuk2..yang kehausan nafsu ...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...