Followers

Wednesday, November 10, 2010

Teman Biasa

Lama sudah aku tak update belog..yela bz jew dengan tidow sampai tak sempat nak mengupdate..ok2 abaikan pasal tidow tadi,hari ni aku nak kongsi sama ko orang tetang teman lama aku ni...ermmm xperlu kew bagi nama?perlu kot...kita panggil dia pak hitam..sebab dia caror hitam,tak payah susah nak bagi nama..leha kew.monah..nama2 cm tu orang dah tak main lagi.


Pak Hitam Kesayangan Aku..
kalau perempuan punya collection macam nak rak,bagai kan gunung berapi die collet mebazir rasanya,lelaki macam aku satu pow kira ok..tak ade la aku nak pilih kasih..hati pow senang kepala pow tak sakit mau pilih..

Collection Mak Minah, Bukan Hak Milik Aku..

bangle ni pow aku dah lupa beli bila..tpi memang aku sayang sangat sama bangle ni,walau pow sudah berbau bashin...aku tetap pakai,hujan,ribut aku lalui sama bangle ni..sampai dah berkarat2 aku still pakai lagi,sayang la nak buang bangle nie dah la 1st collection aku,nak beli baru takut tak serasi pulak "xde duit nak beli baru,coming soon kot"

Rasa ni jew kot nak citer pasal bangle aku, kalau panjang cam karangan SPM tak ade sapa mau baca..
Btw aku still sayang pak hitam,Luv u pak hitam.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...