Followers

Monday, November 15, 2010

Indon Lagu Mu




salam satu malaysia semua...kepada peminat2 aku yang sentiasa mengikuti entri2 
aku..walaupow tengok2 jew..
ade kew peminat???mesti ade nye....kan?

sekarang aku sedang kesebokan,atau boleh diketogorikan dengan kemalazsan aku 
yang sangat dasyat.

sampai tak sempat nak update blog,sekarang aku nak update entri yang simple2 
jew,nak karang panjang lebar xde mase@ buang masa
jadi amalkan "yang mudah kita buat yang susah kita tinggal kan"...

semenjak 4 menjak ni,aku asyik tedengar orang bertanyakan lagu2 indon yang 
terbaru..
kenapa tak tanya lagu2 malaysia yang terbaru?? lagu thailand kew?
kenapa isu ni perlu dipesoalkan??
sama2 kita jawab sendiri................


Sudah tu sudah!!..
aku mau kongsi lagu indo terbaik dari ladang yang sedap didengar,oleh telinga 
aku ni
sampai telinga ni dah tak boleh berkata2,tok bagi tahu aku sudah muak...


Amik ko list2 lagu yang tersenarai dalam telinga aku
                                                         LINK                                                      
                                                               
                                                                        











Cukup la tu kan..nak banyak2 nak buat ape,kita letak mana yang mampu jew..
sekali lagi aku nak bagi tahu,yang blog aku tak sehebat mana  pon
aku cuba mana yang mampu,kalau ade yang salah kata tegur2 la.nanti aku boleh perbaiki 
nnt free2 je aku bg penampar japan.cukup sudah
tu saja yang ku boleh kongsi
Nak rehat beberapa minggu
sekian!! marah ni
                                                                                  


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...