Followers

Thursday, December 9, 2010

My 15





Nampak tak Banner Qarl 15 projek,

aku masuk contest ni pon cara segaja..suke2 nak kembang kan sayap bebelog ni..

sebelum ni aku dah join,tapi ape kan daya

buat salah,terima jew la

tak apa jadi kan to sebagai satu pengajaran

hidup fiqri!!”ala2 lemah gemalai”

Maklumat lanjut call Qarl


15  Cari Pasal

 


1.Favourite Movie 



Huuu..aku rase sapa yang sedang mengadung,yang ade
Sakit jantung,kecing manis o ape2 jew la..dinasihat kan jangan tengok saw ni
Takut ade yang tergol kat depan tb nanti
Citer ni aku tahu dari membe aku,yang aku tahu citer saw ni pernah
Menang manyak award,aku memang minat citer2 cam ni..best
Mencabar kot..


2.Artis Pilihan Korea

 
big bang
aku suke tengok cara dorang dance,ngan cara pakaian
darang memang meletop,lagi satu lagu dorang aku suke
minat lagu korea baru lagi, tahun lepas
tak silap,
gara2 ko..aku dah tak minat lagu PRamle
cet!!



3.Reality Terbest


Amazing race
Sudah berzaman aku tengok citer ni
Die punye host lama pon hidup..ntah bila nak tamat
Aku tengok citer ni sejak darjah 6 tak silap,aku memang minat gile babai
La reality ni,aku kalau boleh nak join jew,ape kan naseb speaking bi aku
Low la..


4.Contoh Gadis Pilihan


Cewahhh..cantik gitu
Minat aku si irene nadia Marcello, cun melecun
Aku harap suatu hari aku dapat jumpa pilihan hati aku cam
Gadis bergigi rabbit ni..kalau dah jodoh dengan sesapa pon aku terima
Kata jodoh ditangan tuhan,tak kan nak tolak plak
Pemberian allah,gitu~



5.Teman Sejati 2010

 
Amir naufal NA namanya
Best tak nama die..”Naufal”jarang aku dengar orang letak nama anak
Cam tu,
ape yang special pasal Naufal ni
Baik hati,pemurah,ap yang pemurah aku tak tahu la
Kuar dengan die ni..memang best suke sangat nak shoot muke aku ni..
Tak sempat nak pose maut..
Dulu aku tak minat tengok wayang,skung ketagih la plak,
  dah dogol ni hasud..erkk!!
teman sejati susah mau cari


 
6.lagu Indon Minggu ini


Eren feat Romi_Pelengkap hidup
Setiap hari aku dengar dah nak pekak tinge ni.
Dah dengar lagu cam ni mesti nak berangan kan..
Pewiiittt..

 


7.Picture Pilihan diri ku yang gedik2


Wahh meletop..jelingan gedik
Aku memang suke suki pic ni..napa tak tahu
La mungkin mata kau kot..atau kening shinshan aku..
??? persoalan



 
8.Kucing Idaman


Ni contoh kucing yang aku tak dapat
Ape dah janji nak bagi,kempunan aku nak kucing ni
Aku minat sangat kucing ni,kalau tengok bulu die perhh
Boleh buat baju panas,sebenarnye aku belum pernah ade kucing yang asal dari siam
Yang dekat umah dari Pakistan,sudah kurus die sakit atau jaga badan,no komen
Nak sadingkan diowg..
plzzz bagi aku
mir kucing tu…


 
9.Favourite Cartoon

 perhati kan kening shin chan sama tak dengan kening aku?
aku suke tengok citer cam ni..riang la hati ni..
nak ikot kan banyak,hagemaru pon suke
senang citer aku suke tengok cartoon..
ala2 cam gitu


10.Kenyang~ oh burger
 
burger oh burger
saya suke makan burger hari2 saya suke makan
burger,tiap2 kali aku makan burger mesti la dua
xde dua tak kenyang..caya tak??
Yang aku tak caye,,nape aku tak tembam2??
Persoalan jugak ni~


 
11.Jenis Dance

Aku minat berongeng2 ni,
Breakdance aku minat,kalau boleh nak stdy bende ni
Kadang2 aku cube dance kat umah,xd sapa tahu
Ade tu aku siap jadi sifu kepada
Anak2 buah aku..skung dorang dah pandai
Boleh fight?




12.Warna Dujaan
 
Tahun 2010 aku sudah tukar niat nak suke warna purple
Meriah gitu,ntah tetibe jew minat warna purple pas ni kene beli baju
Purple manyak2.dalm2 pon kene purple18sx


 

13.Blog Diterjah
 
Ben asahari
Blog beliau memang best,banyak ifon2 kite boleh dapat
Aku siap buat blog list.nanti kalau ben update kau terjah
Semua pon dah tahu beliau juara blog pilihan Malaysia,ketogori bapak2
Aku saran kepada blogger2 gi terjah blog ben
Cam2 ado~

 


14.Iphone
 

Beranggan kuat aku ni..nak gune iphone
Duit malaz nak simpan ade hati…
Ade niat nak gune iphone tengok orang lain gune jeles la pulak
 cam best jew,tengok dalam 3,4tahun ke
Insyallah aku akan beli..
mase tu dah murah
Jimat sikit duit ni..

 
15.Selipar 
 
Aku suke pakai selipar,pakai kasut tu kurang sikit..cam gimas jew
Dah la kaki aku berbau…erkk
Kalau pakai selipar angin semua boleh lalu xde la berbau
Sangat,semua jenis selipar aku suke,kecuali selipar jamban
Dilarang sama sekali,kadang2 buat tak tahu jew, pergi kL pon boleh sampai
Pakai selipar jambanJ


Sory la ye…task2 aku cam budak2 tadika
Holalalalala..aku try sebaik mungkin
Qarl aku tak nak menang tau..aku just nak no satu..
Nanti hadiah pos kat umah aku..
wink!wink!
 
mengikut syarat kene tag 3 manusia yang berhati mulia


Amir Naufal Na

Cik Juju

Pn Acha mahfar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...