Followers

Tuesday, January 25, 2011

Blogger Kacak Lagi Bergaya



Ye kite Bersua Kembali Bersama Abg Fekri, lama sudah den ni tak update blog
rindu plak rasenye,

Seketika tadi aku
terpikir  satu idea dari otak aku yang agak karat la jugak, baru lepas abis kelas kata kan...
ye2 abaikan..

Abg fiq ni ahhh..nak Update pasal Blogger Lelaki Kacak Lagi bergaya,
sape2 rase diri tu kacak lagi bergaya sila angkat tangan,
jangan malu2 kambing siam...

sudah semestinye aku orang pertama yang angkat tangan..
mengaku kacak lagi bergaya..."kene la bajet hot sikit"
yeee!!...hidup mesti diteruskan "Motif"??

Orite abg teruskan la dengan misi abg ni ye "abg ye"
"abg2 nak sain"

Sila Click blogger yang kacak2 kat bawah tu,singgah ler...
mai la...



Hizami Li, ye itu Nama Berliau


Pojie Budak Landon La konon...


Pojiah,datang melaka tak pandai nk pelawe aku makan..



Amir Naufal kene la promote jugak,kacak ape,,
konon nye la..



Ijat Aben...huu..
amoi gamai suke die...bru jew buat blog sudah gamai amoi2 follow



Daniel Adie,budak Melaka..
die terpasan aku dekat bowling,malu la tu nk tegur~



sahabat baik Hanis Zalikha,dak ni Stdy Dekat Jerman



Fie Omar,Peminat Kipas aku 


Haikal,blog beliau pelbagai info yang menarik tak caye
try jengok2.



Pakwe adira agak nye..lagi stu pew yang aku suke
mamat ni,SUKE CAKP LEPAS tapi best,
 layan jew



Hero Blogger,Aizul Marcello photographer pow die
meh la shoot aku plak..

Ok Puas tak??puas kan..bagi wanita2 diluar sana dapat la cuci mata sikit
bagi lelaki kat luar sana jugak cuci kaki jew la...

View2 la blog2 yang tercalon ni..pasti puas hati

Sekian Terima Kaseh :-

26 comments:

Cik Embun said...

dah cuci mata dah.. kah3~

Qarl said...

i pun ade?

haha

cm x layak je.

thanks btw

Fie said...

wow...
entry ni paling best skali pernah aku baca blom blog ko ni... ntah la knape kn..hahahhaa

tenkiu..."peminat kapas"? apakah maksudnya?

Fiq Fikri said...

Cik Embun:yess..jgn lpe cuci tangan sekali ye..sesudah mkn

Fiq Fikri said...

Qarl:ofcoz la ade..huhuhu
kacak ape..huhuh~

Fiq Fikri said...

Fie:makaseh fie....
peminat kipas,Fan Club...
peminat setia kata kn..ahah
guraw2

zety said...

dah cuci mata gak.

takot dah nak cari yang handsome.

..hizamirahim.. said...

haha.
how come?
i boleh tercampak sekali dlm kategori ni?
adeh.
apa2 pon, thanks bro!
XD

SyafiQ Bleszynski said...

errr...emmmm, saya pon ada kat list..ahaha..

thanks la!!! tochei2!!

SyahmiFikri said...

haah.. all these dlm my bloglist..

hee. best gaya penulisan mereka.. eh2.. Fiqqie tak termasuk ka... hahaha

joking beb

mr.syazwan said...

HEBAT!

^_^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile sehhh..patik pon ade ek??? kacak bergaya ke?????miahaha....

Janggel said...
This comment has been removed by the author.
Nur said...

bersih sudah ini mata..ngeh2

Amir Naufal said...

i tercalon la..tercalon antra blog terkacak eh???aku kacak kan??haha.gurau2.
fiq.tx ye..sayang ko sngat..muaahhh..huhu..:D

DanieL AdiE said...

ade gak terselit blog DANIEL ADIE ek..

bdw, thanx dude..nnti next time kalo jumpe leh tegur2 k..

Fiq Fikri said...

zety:best kan dpt cuci mata,pilih la mne yg berkenan

Fiq Fikri said...

..hizamirahim.. :cehh..cam mne plak
dah lumrah la..ahahha
wink! wink!

Fiq Fikri said...

SyafiQ Bleszynski:huhuhu mesti ler..
SyahmiFikri:best kan.semua hebat2 belaka..

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :mesti la ade kot
ko kn kacak lagi bergaya..tegoda
zoey

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:mir kacak la jugakko tu...ahhaha
ade style la...:)

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:ok next time jumpe,main bowling huhuh~

zOeY zAu YaH said...

nak amek buat calon laki boleh tak?
tuan punya blog ni jual mhl sama nenek..hakhak..

aleen aiden said...

wah3,keamen lagi ye.yg header bertempek kat atas 2 kompem xtdo mlm gayanye,da dilabel bloger kacak katenye kan..hu3
like2. ;P

Mah@mahu said...

Sedih tak dpt masuk dlm list ni huhuh nak gak..

AMOI KUSUT said...

wah!
semangat ni nak BW blog dorang.
*nasib baik aku ni dah Taken.
hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...