Followers

Monday, January 31, 2011

Contest one only : Bajet Hot


Salam satu negeri!! yang telah dilanda banjir baru2 ni
mudah2han semua selamat dan sehat sejahtera...

Hari ni ABG Fiq telah di tag oleh Fie Omar di dalam contest ni....ape lagi
den rase teruja banyak tengok contest ni,yang telah dianjur oleh Reza
bedebar2 rasenye...
hola yahiba!!

 Sebut tentang fashion,semua mesti tahu kan?
yeye!!
aku bab2 fashion ni kurang sikit pengetahuan,kalau ape2 baju kew seluar kew aku main
beli jew,ikot suke jew...napk jew terus beli tak ada nak belek2 tgk 2,3,4,5 kali...
lama2 tak beli plak kan...

Bagi
 Gadis2 kat luar sana tu mai la cri lelaki macam aku kalau bershopping kejap jew,
kalau nak diikutkan berfashion tidak kira umur,nenek aku pon pandai berfashion
tapi tak la semoden budak2 zaman sekarang,berkain batik pon dah kira fashion ape
yang lama jangan dilupa jangan!!

Ok2 berbalik kepada contest kita tadi,sebenarnye aku ade
beberapa style atau fashion...aku senebenarnye main bedal jew
semua pic kat aku main letak jew..tak ade kene mengena antara hidup dan mati..


Fashion ke ni??ok la...cam orang baru balik dari keje
formal tapi tempat ala2 kene pakai baju casual cam tu
orang tak buat aku buat!!



2nd aku main2 dengan camera,dengan berfahion begini rupa
ala budak nerd cam tu tapi,xde spek plak..



Nampak tak apa yang  melilit dekat leher aku tu??tu bkn skaft taw
tu sweater busuk aku, bawak gi balik pratical...
pandai jugak aku berfashion~



Style kan,mana taknye Blazer Amir Naufal
50% disponser oleh beliau..



Tshirt hitam,mmg nampak style,dan stylo..saya suke
tapi kalau pakai dalam cuaca yang panas tak sesuai,
kalau pakai malm tak nmpk pulak...




Aku sebenarnye suke pakai baju yang simple2 tak sarat dgn ropol2 segala
ikot individu la...masing2 punye citer rase,kalau cam ni style bapak kuda belang
baju ni ok jew...aku selese.




ok DONE!! aku nak tag 3 orang manusia yang paling sesy
iaitu:


Amir Naufal Na
Syafiq sokelat
ahmadfauzi- A.K.A Patik



7 comments:

Fie said...

phewwiiitt abg fiq kita berfesyen la!!~

Fiq Fikri said...

fie:bukn nye selalu nk berfashion
dekat dlm umah tak tentu lagi dpt berfshion...

qlah said...

waaa...

Amir Naufal said...

kepla ko mmg senget...suka ke kiri kanan..pndang camera la..haha..:P
gud luck ok..ko mmg style la..huhu

Adam Haiqal said...

pic last tuhh...hamboi....~

hati2..i cn see it..:)

SyafiQ Bleszynski said...

dahsyat...aku vote ko fik, ala, aku tau pon kene tag... waaaaaa!!!

DanieL AdiE said...

Best of luck ya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...