Followers

Monday, January 10, 2011

Sekadar Ingin Berkongsi


wasalam hye reader lama gak aku tak menupdate blog..emmm
almaklum la aku bukannye banyak idea macam Syafiq @ Sokelat, nk di lontar kan cehhh

hari ni aku mau sajikan korang gambar aku yang tak
seberapa,yang diambil oleh Abg Amir Naufal NA,jap2 cara dia ambil comfirm ok la
cara aku pose plak tak ok..cet..pas ni kene pinjam beliau majlah maskulin nak stdy
pose maut....

gambar ni diambil pada hari sabtu yang lepas,tetibe!!
Fauzi Ahmad A.K.A Pojie telah muncul di melaka,sebenarnye beliau sama membe beliau telah bercuti2
di melaka,mmg ade temujanji sama dorang semua nk jumpe,last2 jumpe sekejap jew
masa tak mengizin kan,tak sempat nak amik gambar sama2 dorang (kekwat kata kan)

Lagi pon gambar2 kat bawah ni snap pow lepas hujan benti,redah jew la
selagi mampu...
saya nak igt kan sekali lagi blog saya tak sehebat mane sory :(
.
.
.
.

Bajet Hot jew ni...
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.



sekian terima kasih
"Hidup Itu Indah" jangan Persiakan Hidup Anda selagi
anda bernafas..

16 comments:

apezs shah said...

Boleh x nak komen. perghhh menarik tu.. gaya bebas dan bersantai mmg kenalah.. control macho mmg la perlu dok hehe.. but nice picture, yg tukang amiktu mesti pakarkan..;)

cinta cornetto said...

woww . gmbaa2 tuh mmg cntex . pmandangan ponn lawa . nice (:

bukankosong said...

kat mana tmpat tu? damai giler

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ehem ehem...ahmad fauzi aryaan mai ni...

sadis x mek pic sme2..sob sob..

neway pas ni kne wat fotoshoot ngn amir laaa...

*patik sgt2 jales dgn gaya anda KIKI...

Wanie Lampard said...

menarik!!:DD

Janggel said...

Fuh banyak pose2 maut..pasti ada yang pengsan bila menatapnya! hahhahaha

..:akyn:.. said...

wow.. wow... nice pose.. :)

SyahmiFikri said...

ini memg style la.. heheh

leh jadi model sambilan doe..

=)

SyahmiFikri said...

ini memg style la.. heheh

leh jadi model sambilan doe..

=)

CokelaT_panji_loCop said...

nice bro

kalu pakai blazer sure gempak lg..
keep it up!

asybedazzle said...

hidup ini indah. hehe. stylo der.

syamsid dhuha said...

haaa ni mesti kat area2 masjid selat .. kompem . hahak :D

zOeY zAu YaH said...

apsal pok cik tak jd model haa?
hensem gak pee...hihi.

HaNa HoNeY said...

kat mane neyh?
shantek kowt

SyedGraphiX said...

wahh wahh.. sngat style :P

Ben said...

style

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...