Followers

Thursday, February 24, 2011

Ikhlas ATAU Tak Ikhlas



Yuppp..
keikhlasan datangnye dari hati,kalau nk senyum pon kene ikhlas,seperti gambr dekat atas tu

Senyum la senyum la hai2 Cikk Bie molek!!!

Sapa cikk Bie opppsss...lupekan saja

Nak citer sikit la,sejak aku shoot sama Amir Naufal NA
Die asik tegur  jew pasal senyum aku...
Die cakap senyum aku tak ikhlas,rase2 korang... setiap pic aku yang dia shoot tu dah sampai 9 album ade tak perubahan?? 
nak munntah darah tak korang tengok??
 Senyum  aku tampak ikhlas tak??


Aku try jugak senyum dengan Ikhlas sampai Berjaya
Sampai amir cakap muka aku cam keldai  SETAN!! Jew

Akhirnya....

Tunggu kritikan dari anda ye..


 >> Kalau Berpacaran biar Ikhlas

>>Senyum biar la ikhlas

>>Membuat sesuatu keje biar ikhlas

Tak semua manusia perfect dekat dunia ni, aku pon sama kadang2 ade buat silap...

Jap ade lagi, solat biar ikhlas....
sejok jew dengar

tata titi tutu...

7 comments:

Amir Naufal said...

ok...tx for this entry..

delarocha said...

ikhlaskan diri

bukankosong said...

a ah...tak ikhlas...sinis...he..he..

SyahmiFikri said...

haha.. beb..

we hav da same problem!!

a.k.a senyum plastik beb! heee

Acha Mahfar said...

tapi walau apepon pd pndgan acha.........
fiQ tetap tiptop!! huhuhu

Fiq Fikri said...

ACha:tq ye babe..syg acha lebihhh...

therylisa nurula'in said...

awak meme senyum tak ikhlas kot ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...