Followers

Monday, March 7, 2011

Auuucakkk Header Adik Manis


Memperkenalkan Header Baru Aku,Selepas aku diberanakkan pada 4hb3 kemarin
Azam baru,nak buat header cun2,agaknye la

Daripada tidur baik aku buat header, bagi warna sikit kat blog

 Sebenarnye... 
Buat header ni aku belajar sendiri,xde gi tosyen 
aku main godek2 jew
dan lihat hasilnye,tak berapa nak menarik!!

Next time aku cuba buat yang lebih cun,sampai korang melelei.
ok chaw lu..

12 comments:

Amir Naufal said...

semart gila..i wanna be super model..perghhh..x menahan..good luck..haha...

Shairazi Saidin said...

marilah mencantikkan blog kita dengan header yg cool ye...HAHA.

^cahaya_harapan91^ said...

smart header..

bukankosong said...

lawo gilaksss...

z a k w a n said...

fiq ajar aku dow nak buat header mcm ni please

Fiq Fikri said...

Zakwn:lawa ke??ahahha
meh sini aku ajau..

Fanzi Ruji said...

Cantik la header. Tolong buatkan satu. =P

ismail daughter said...

nice header =)

zOeY zAu YaH said...

isk2 ank sapa la nih..comey amat aihhh...

amal_fc1303 said...

header sempoi...

HaNa HoNeY said...

pergh...i wanna be super model
smart pe header neyh
simple but nice
^_^

masmaribell_mastura said...

wah. nice..tolong buatkan satu.
btw, gud luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...