Followers

Thursday, March 24, 2011

Faker!!


Cakkk,
mud suke ria di petang hari...
meh sini,abg ade storyy panas.dan tinge aku yg kembang semakin menjadi kembang dan kembang!!!
Baru jew nak lelapkan mata,tetibe Cik Alea membe fb aku,bagi tahu yang aku telah di Fake!!
sonok kan,kene fake cam artis dah aku.....

Nak cakp muke aku ni nsem xde la sangat,alalala mat pakistan ade ler,bak kata gosip2.
ishhh malz jew nak layan semua ni,nseb baik yg fake ni gune gambau aku zaman biler ntah,zaman aku belum cun lagi...

cube try aku gune gambar monyet,ade orang nak fake tak???
tepuk dada tanya nak makan ape...


"faker"JEBAT KEPARAT 
Ni Fake tu,kononye jebat,,,aku ni hang tuah,meh fight2 sama aku,giler punye orang
naseb baik aku tak boleh add orang,erkkkk boringgggg~~

dah berapa orang dah kene fake yang Aku tengok,mereka2 ni tak ade didikan sivik ke nak fake2??
tak ade duit nak beli pencuci muka??,aku tahu la muka aku licin~"edit"
die malu agaknya muke ade jerawat batu,xpe la..lepas dah bersih muka tu,kasi tukar profile picture tu ok

pic aku tu xcun jangan guna buat profile picture haram~

ye udah ye malz saya mau layan itu orang.
bye2~~~

17 comments:

Siti Nurazlinda said...

biasa la, fiq terlebih glemer, thats why dia nak tumpang sekali. haha. biarkan...

bukankosong said...

wah glame glame...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh..dh glamer la tu smapi ade yg sanggup buat 2nd acc ko tu...congrate ek!!!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hhahaha ... bro plak jadi mangsa, dah report dah orang tu dengan "inappropiate profile" ..

Ibrahim Ismail said...

Mat pakistan. Memang ada darah kacukan ke?

Wan Zulqhairi said...

perghh... lo, jadi artis lagi dah ada peminat tegar.. hahaah

syafiqstatichot said...

biasa lah fik, manusia suka sangat buat kejadah tak patot ini..hahaha..


sabar2!!!

::FAIZ FARISH:: said...

sebab kau popular la dia buat mcm tu... nak tumpang sekali

amal_fc1303 said...

gile la mcm artis dah fiq nie.. caya la ada org cuba copy paste muka fiq.. sbb fames sgt nie..muka pon bleh tahan macho nye. hehehehe.. sbr yer..

zakwan said...

org howt besa laa

bedpet said...

hoho. biase la. org fofular. tu sampai org buat fake tu. haish org skrg. mcm2. sabo je la :)

Fie Omar said...

hahaha!!!

aku ada 3 org yg bt FAKE acc!!~

tp aku mls dh nak lain...lantak la.. haha

zulaika.puad said...

tumpang tanya blh..
lagu kt dlm blog ni lgu spe??
sedap plak dgr...

Amir Naufal said...

haha..perhh..kira kau ni hot la ade org fake ko..hehe

IMANSHAH said...

muka pakistan ok..muka nepal?? pun ok..haha

bahaya tol internet skrg..risau juga kalau tiba muka aku ada tetek ke hapa..adei

IMANSHAH said...

muka pakistan ok..muka nepal?? pun ok..haha

bahaya tol internet skrg..risau juga kalau tiba muka aku ada tetek ke hapa..adei

HaNa HoNeY said...

pergh,,,dah mcm artis neyh!
haha
^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...