Followers

Sunday, March 6, 2011

Cuci Mata Dikira Buaya Darat Ke??



Salam semua reader,
hari ahad yang penuh dengan keceriaan,ada yang gembiraada yang bekerja,burung2 yang berkicauan..STOP ni gara2 tengok movie Hantu Kak Limah Come Back Home,sampai terikut2 la plak watak si usop tu..
Sekarang aku tak mau citer pasal si usop tu ye,Lari plak tema aku hari ni,sebenarnye aku nak citer pasal lelaki buaya darat..
Aku ke buaya tu??

Aku dekat rumah dah siap2 pakai costume buaya tembaga,semangat lagi nak buat entri ni..
Kenapa nak gelarkan aku buaya darat?padahal aku tak tahu ape maksud buaya darat,
Jadinye aku bukan dalam keteogeri tu la
Jap2 sape yang gelar aku buaya darat??aku kew??
meh sini dekat2 aku bagi tahu,aku
sebenarnye suke cuci2 mata jew,kalau aku cuci mata tu jangan la pikir aku ni gatal,aku
suke2 jew “cewahhhh ayat nak manis ni”
Kalau ade yang suke pikir bukan2 pasal aku,terpaksa la aku cuci kaki aku ni dengan clorin!! Tak paham lagi,kalau secara kasarnye
“Makan kaki aku ni yang telah disalut dengan kemanisan stokin 6ringgit”

Gadis2 lihat la mata ku yang bersinar ni,saya bukan buaya darat,atau buaya ape2 pun,saya bukan mat lubok!! Kesian ni la saya


9 comments:

Anonymous said...

hahaha..kadang2 kita tak pasan dgn care kite..
tpi org lain leh persan dgn care kite...
customer always rite...

named syuhaiba @ ayie said...

hehhehe... be proud la klu org kate u boye darat... sbb, mksud nye market tngi la tu.. plus2, hawt gitu.. ahakz... >.< what people say about you isn't true until u say so... ookies....! =)

Amir Naufal said...

fiq bauaya darat..haha
entry kali ni best..:)

Fiq Fikri said...

yuppp...org lain boleh menilai kita dari luaran..
tapi kawan rapat yang lebih tahu pasal kita..

Fiq Fikri said...

named syuhaiba @ ayie:xmau la terok sgt...eheheh
jual mahal sikit..

amal_fc1303 said...

cuci mata je pon...
blum kategori buaya darat lagi..

Nuar El-Ummar said...

boye darat bkn brmkna buaya air..~huhuua... pep0n pic yg ahir tu cantek...dock + boye... :P agagagaa..

zOeY zAu YaH said...

bila pokcik dok kat situ cam kembar jek ghopanya kah kah

Ibrahim Ismail said...

Lucu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...