Followers

Sunday, March 20, 2011

Tekanan Jiwa


Salam~~
Maaf la kawan2 entri kali ni panjang lebar sedikit,tapi simple,orang yang kuat iman jew yang boleh bace sampai habis..gitu la nampaknye


Cepat sungguh masa berlalu,cam tak caye jew,sok dah hari isnin
sudah kene gi sekolah,gi sekolah dok kat cafe huhahuha...memekak jew kan,
aku la manusia tersebut yang suke gelak kuat2, biase la dah besar panjang kan,perangai pon dah berubah,nak dibanding kan dengan
dulu2 punye kisah,..

lupekan kisah lama ke kisah baru,meh sini,aku nak morry semenjak 3 menjak ni kan
aku rase pala otak aku ni,cam ade yang tak kene,bukan Fb jew yang ade problem
otak aku pon serupa ohhh~ jemmmmm.....
gigi pon sakit,sudah berlobang nak kene tampal simen buat rumah punye,
boleh amik Mc jumpe sama doc cun2~

Minggu ni aku dapat banyak keje nak kene buat,Lukisan Persembahan,Lukisan Kerja,Report Pratical,masalah rumah berescalator,nak beli susu anak lagi cam2 la nak pikir,maklum la umur dah 20 tahun
sudah tua kata kan"still gak perangai cam budak2"benci2 bila la nak berubah.

harap2 semua keje aku boleh siap hari ni!!! kalau tak siap,aku siap2 masuk hospital gila
lagi bagus dok sana aman sikit...

tips2 yang berguna: kalau nak buat ape2 agsment ke jangan sesekali on9 FB,nnt jadi cam aku,buat report dalam FB...semua keje tak jadi,jangan salah kan Fb yang mengandung,ujung pangkal diri kita cewahhh salahkan diri kita yang mengandung,
pandai aku bermain kata2....

TENSION!!!

Nak citer sikit gambar dekat atas tu,ala ala,bapak ilang anak punye muke
borinngggg~~

tak ade semangat lagi :(

10 comments:

cuha_x said...

relax dan chillax bro.. i know how you feeling :)

syiqah lazola said...

hahahaa... subjeck FB mmg kene wat report gak un3> hu3

Kiera Qaira said...

ok...yg len2 leh trme...
but rumah b'escltor??bli susu ank???
motiff???haha:DDD

alamak fiq..fiq mmg dh ta btul ke??
ayt sume dh cm hape je..LOL
sumpah klaka..sdeyh pon der...
:DD
btw fiq sabar k..heee;))
cheer up beb~!!no worries..evrthng akn sttle juge:DD

-kiera-

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Xmo msok spital gile k...kang nak kne mlawat plak..dh laaa seram nk p spital gile tu..hadoiyai...neway chillax laaa fiq...

Aiman Ariffin said...

dont worry, here a little tip for ya

Arrange all those things u need to do in order. Organize your time well to meet those due dates. and woosh! buat cepat2 hehe. all the best k?

ala biasala tu, semua manusia procrastinate :)

hawiz said...

kih2..klakar la citer enrty nie..huhu..sabar2...keje tetap keje..jjgn stress..adat la tu...ayat ko mmg terbaik bro..aku suka..

All Green said...

like this pic...
very nice...

Awan Biruh said...

Jangan bukak fb dan buat kerja.
Kuatkan semangat saudara.

Janggel said...

Alamak licinnya kulit!
Releks bro...hidup perlu diteruskan. chill

amal_fc1303 said...

muka sedih nye la mcm org ada mslh jer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...