Followers

Saturday, April 23, 2011

Ketiak Busuk Atau Mulot busuk

 saya tak tuff!!!! nak badan cam fahrin ahmad,malik nor,apam malik
dan lain3


wasalam wahai adik yang tercinta,adik yang ketiak bau bashin,abg kembali lagi....
yesss,sebelum ni aku nak berhenti seketika dalm berbelog,memandang kan jauh lagi perjalanan aku dalam dunia berbelog ni
 so aku mau teruskan niat aku nak berjaya dalam hidup
peduli ape orang cakap,molot longkang kn mane boleh nk tutup,lagi-lagi molot tu ade tahikk ayam....

Angap la entry Abg pergi kejap jew tu hanya publisiti murahan.


tengok gambar kat atas ni,nampak ta ketiak aku tu??hot tak???
berjoget bulu ketiak aku...maaf la aku letak gambr tak senonoh aku ni,aku saja je letak gambr seksi aku kat entri ni,biar semua org meluat sampai muntah darah....
yang penting ade aku kesah,blog aku suke aku ler....

Ok perhatian ketiak saya selalu berpeluh,ade petua tak nak hilang kan peluh ni,lagi satu ade bau bashin sikit,Perhatian sekali lagi,nak dibandingkan dengan mulut longkang dengan ketiak aku,,rase-rse ketiak aku lagi wangi la...tak tipu punye!!!

Patut la makcik,nenek kat pasar semua taknak aku...sbb aku dah rejet awal2
tak nak la nnt orag tersayang muntah depan kita,disebb kan bau ketiak aku yang bashin ni,
jap jap,orang zaman skung ketiak bashin ke,bau bangkai kew...kalau dah syang semuanye bau wangi kan...

dan tangan aku cepat berpeluh,jadi jangan ler cube pegang tangan aku ni ,nnt korang geli plak kan,comfirm nak angkat nikah kene pakai sarung tangan...

Maaf sekali lagi,entri kali ni gambr aksi lebih kepada filem Porn
sekian....

Thursday, April 21, 2011

Abg Pergi Kejap jew



2nd shoot aku..baru nak mesra2 dgn camera :((


Salam hye semua,kali ni entry agak sedih sikit,harap sediakn kain buruk ok
Nk lap air hingus yang akan meleleh..

Orite,sebenar nye....dalam hti ade berkata2 nk benti berbelog ni.....
Berbelog ni kadang2 bg aku stress jgak..
kadang2 tak plak,ntah la..kadang2 ade jew yang tak puas hti dengan kita,ckp tu la ckp ni ler..ilang akal kew ape..

Tpi aku pegang prinsip aku,ape org cakp kite  buat tak thu jew,say sory....
aku ingat nak berhenti seketika la berbelog ni..bkn benti terus ye...sementara la.
Harap jgn la bersedih ye..

blog aku akan bersawang la gayanye...
Tak lama pon sekejap jew

blog ni akan tutup lampu....
sekejap jew

 Wasalammm.....

Dekat Dunia ni Kita Tak Lari Buat Kesilapan
dan Allah sentiasa Bagi kita Ujian,Dekat dunia ni..dan aku byk laluinye

Friday, April 8, 2011

Promote belog Di??



Wokey wokey wokey hari jumaat sudah tibe,sok lusa dah sekolah xpat nak update Entri selalu kan, ni la masa terakhir aku nak update...

Kepada blogger2 nak blog kite dikenali ramai tak??mesti nak kan??
Sape yang tak nak angkat kaki boleh blahhh,tandas untuk ape ye adik2??
Untuk buat cendol, pandai2....sekolah mne dulu??..sian kn sekolah tu dapat anak murid 
cm ni,,,cam ni...

Wokey ler,tandas adalah tempat kite bobot,terkucil kew..what ever ”goyang sikit kepala tu”what ever la..

cam aku masuk tandas lelaki la kan,selalu aku masuk2 ade jew orang conteng2 belakang pintu,siap bernombor telefon,call la me...i tgh sangap ni..ape2 jew la




dah xde kejaaan lain lagi nak buat,kalau betol2 nak gi jew osyen kat Melaka,berlambak bapok yg cun2...


korang xyah la susah2 letak no fon,xlaku...lain kali letak gambr baru laku
boleh buat menantu lagi..

  
pengunaan pintu tandas yang betull...



Dari pada korang letak no fon,baik korang promote belog,ade jugak faedah kn
Nnt pandai2 la design,letak bunga2 ke,labuci kew...ape2 jew la,ikut cite rase masing2

Nak tahu hasil dia??gi try ok..kat tandas awam
Aku belum try lagi..korang try ler dulu.....

Kalau belog dah pamous,call la saya....
Bye~
 wasalam,dan selamat mencuba!!!


Tuesday, April 5, 2011

Big Give Sahabat Contest


http://sudirman1809.blogspot.com/2011/04/contest-lagi-untuk-anda.html

Assalamuailaikum,
hari selasa yang sungguh indah,dan sangat mengantok almaklum ler tengah honey moon kan seminggu,
jadi aku sempat la join contest lagi yang dianjurkan oleh Sudirman Abdul Rahman
time free2 cam ni la,aku nak update belog.

Kalau mau tahu aturan contest ni sila rujuk belog sudirman,click jew banner tu
jap2 aku join big give sahabat contest,adakah aku tahu ape erti sahabat??
sudah semestinya tahu,aku kan sahabat yang baik,"baik la sangat kan"

Sahabat susah senang aku


Yeahhh abg comel ni Amir Naufal Na,salah2 bukan comel abg gemok kita panggil dia.
si amir ni aku mula kenal,sejak aku mula pratical dekat MITC melaka,bulan 8 kemarin baru lagi
aku kenal amir ni dari Fb la,dia yang coba goda aku,,ape boleh buat kan..hak tuuiiiii~
lagi pon rumah dia depan MITC tempat aku pratical,selalu jugak aku tumpang rumah dia tu,dekat je kot hari2 aku bangun lambat.....


walaupun baru jew kenal cam2 kenangan manis aku dengan amir ni,serius aku cakap aku suka kawan dengan amir ni,dia baik,suka tolong orang,skema,yang utama aku respect dia sebagai kawan,solat tak lupa!!!
dia selalu ingat kan aku,suruh solat aku jew yang degil....
aku sayang amir,cam mana aku sayang family aku.


amir ni selalu jebak kan aku dalam masalah makan die,suke sangat ajk aku makn mcd,tgk skung berat aku pon,70 kilometer sejam,
tengok wayang sejak,aku kawan dengan amir ni,aku dah suke tengok wayang giler la!!!abis duit aku melayang2~


yang paling kelakar amir ni kan,kalau dah buat sesuatu keje,dia boleh lupe plak,tanya aku
adesss..."kan dah kene bodoh sama aku"tapi lupa2 dia ni,cerdik akal amir ni.

yang tak lei lupa,gi kedai burger,ade abg ni tanya adik beradik kew??
cam kelakar jew,mana taknye tengok la kening dia,sama kan dengan aku tebal cam chin chan
cuma saiz jew yang lain,amir gemok aku slim...


Amir ni la selalu,bawak aku jalan2 kalau xde dia,xde sapa yang nak bawak aku jalan sana sini
tgk wayang sama2,pehhh giler la..aku syang amir,sebelum ni aku sangat berbeza
selepas aku kenal dengan amir,baru aku selalu dapat gi tengok wayang,kalau tak aku duduk jew dekat rumah adab ayam kat reban tu,


amir banyak bagi semangat dekat aku,kalau ade masalah peribadi semua aku citer dekat die,walaupun aku baru kenal dengan si amir ni,aku percaya 100% dengan dia...

Aku berharap,dapat berkawan dengan amir ni sampai bila2,kalau tak ade dia,ntah cam mana hidup aku nnt
sbb aku dah rapat sangat dengan die,cam kembar siam aku,kawan yang lain jugak aku tak lupa,aku sayang sangat semua kawan2 paling rapat dengan aku...


Sahabat sampai bila2,itu janji aku...:(

Monday, April 4, 2011

Contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K



Hye reader lama abeh x menupdate belog, rase diri ni bz la sangat.."kononnye la"
lama jugak tak join contest,kali ni aku telah di tag oleh Daniel Adie,untuk sertai contest ni.

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

dan syarat2nye,boleh la melawat belog beliau,dgn hanya menclick banner dekat atas tu jew...
tak boleh click banner tu click jew la link kat bawah tu..kacang jew
ok aku bagi tahu syarat2 utama berliau


1.gambar pertama ialah gambar solo
2.gambar kedua ialah gambar duo
3.gambar ketiga ialah gambar secara beramai2

jadi senang citer aku mmg banyak shoot,gambar pon dah berlambak buat semak dalm labtop aku jew kan.semuanye gambar fotogedik jew yang aku ade..
harap maklum~

1st gambar solo


Gambar Solo,dan maseh single~

2nd gambar duo


Ni pulak duo terbaik la...hak tuiii!!,
picture ni aku suke,romatik!! dekat masjid selat,lama tak gi sana~

3nd gambar secara beramai2


Gambar beramai2,lebih dri satu kira ramai la kn..jadi aku amik picture ni
1st time kuar dgn ank2 gadis tu..sonokk!!

skung aku mau tag 5 manusia sedang meronggeng


Slogan:kami rasa kami patut menang contest ini kerana,ok sapa yang tak nk menang kan,
semua nak menang,aku pon nak menang,kalau dapt no 10 pon jadi la,walau pun xde....
bagi aku yang masuk contest ni adalah pemenang,bagi orang lain menang ok,saya xnak menang,"mengayat jew ni"

xnak la panjang2 nnt ade jew yg terjeler lidah kan,so kepada yang saya tag tu join la;
sape yang tak join,potong itu jari mau..
Samat mencuba!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...