Followers

Thursday, April 21, 2011

Abg Pergi Kejap jew



2nd shoot aku..baru nak mesra2 dgn camera :((


Salam hye semua,kali ni entry agak sedih sikit,harap sediakn kain buruk ok
Nk lap air hingus yang akan meleleh..

Orite,sebenar nye....dalam hti ade berkata2 nk benti berbelog ni.....
Berbelog ni kadang2 bg aku stress jgak..
kadang2 tak plak,ntah la..kadang2 ade jew yang tak puas hti dengan kita,ckp tu la ckp ni ler..ilang akal kew ape..

Tpi aku pegang prinsip aku,ape org cakp kite  buat tak thu jew,say sory....
aku ingat nak berhenti seketika la berbelog ni..bkn benti terus ye...sementara la.
Harap jgn la bersedih ye..

blog aku akan bersawang la gayanye...
Tak lama pon sekejap jew

blog ni akan tutup lampu....
sekejap jew

 Wasalammm.....

Dekat Dunia ni Kita Tak Lari Buat Kesilapan
dan Allah sentiasa Bagi kita Ujian,Dekat dunia ni..dan aku byk laluinye

13 comments:

Siti Nurazlinda said...

jangan berhenti berblog tau ! kumpul idea bertingkat tingkat dulu. kalau bole lawan KLCC. :) semoga fiq terus sukses !

Dyka said...

hurmm..biarkan orang nak kata pe..
mmg susah nak puaskan hati semua org..
jgn stop blogging yaww~ hehek!

Qarl said...

lemahnya kau!

haha

tercabar tak?

keep on blogging la fiq.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Take ur time n space...hope sume ok...jz jdkan blog as fun job/work...

Amir Naufal said...

aku pon dah dua bualan x update..
biasa la beb..mne kita boleh puaskan semua..msti ade yg x puas ngan kita..ko kne kuat semngat beb..pedulikan ape org nk ckap..lupakan bnda yg lepas..
jadikan hari ini lebih baik dari hari semalam..

Fiq Fikri said...

tx semua,aku hargai sgt korg bg semgt...
tpi ap boleh buat biar kn blog ni rehat sekejap...
ermmm aku tak lemh...
ntah la...:((
tx siti,Qarl,Amir,pojie,dyka..

akufrazi said...

eh bro! smua pics ko awsome siottt... what a great phtgrpher u can be.. hheeee

SwEeT sOuR mEmOrIeS said...

hmm...take ur time..smbil bace ur blog smbl ade bunyik2..lagu ape tuh??best laaa...pe tajuk ye??terhibur lak..huhu

qlah said...

huhu . tak besh la gitu .

salam .
Abg fiq , qlah bagi tips ye .
kita mesti ingat;

1 . org tu akan tersenyum bila lihat kita lemah . JADI KITA MESTI KUAT!

2 .orang tu benci apabila melihat kita senyum . JADI KITA MESTI SENYUM :)

orang tu akan berhenti melkukan aktiviti macam tu , bile dia letih . JADI KITA MESTI BERSABAR!

P/S: WAITING YOUR NEW ENTRY :)
P/S/S: view ni untuk tips apabila mengalami situasi macam tu . harap berguna .

http://aqilah214.blogspot.com/2011/03/kalau-benci-mesti-ada-sebab.html

yien.aien said...

:)..

Addam Juhari said...

nak tutp dah? senanya aku stalk blog ni hari2..

skang da xde menda nak stalk.,,sobz3

amal_fc1303 said...

la awat nye nie.

Awan Biru said...

Kadang kala, ada orang yang akan menghentam kita sehingga kita terjatuh. Ada juga yang menghentam kita dengan tujuan untuk membangunkan diri kita. Apa yang baik, kita jadikan pedoman bersama.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...