Followers

Tuesday, April 5, 2011

Big Give Sahabat Contest


http://sudirman1809.blogspot.com/2011/04/contest-lagi-untuk-anda.html

Assalamuailaikum,
hari selasa yang sungguh indah,dan sangat mengantok almaklum ler tengah honey moon kan seminggu,
jadi aku sempat la join contest lagi yang dianjurkan oleh Sudirman Abdul Rahman
time free2 cam ni la,aku nak update belog.

Kalau mau tahu aturan contest ni sila rujuk belog sudirman,click jew banner tu
jap2 aku join big give sahabat contest,adakah aku tahu ape erti sahabat??
sudah semestinya tahu,aku kan sahabat yang baik,"baik la sangat kan"

Sahabat susah senang aku


Yeahhh abg comel ni Amir Naufal Na,salah2 bukan comel abg gemok kita panggil dia.
si amir ni aku mula kenal,sejak aku mula pratical dekat MITC melaka,bulan 8 kemarin baru lagi
aku kenal amir ni dari Fb la,dia yang coba goda aku,,ape boleh buat kan..hak tuuiiiii~
lagi pon rumah dia depan MITC tempat aku pratical,selalu jugak aku tumpang rumah dia tu,dekat je kot hari2 aku bangun lambat.....


walaupun baru jew kenal cam2 kenangan manis aku dengan amir ni,serius aku cakap aku suka kawan dengan amir ni,dia baik,suka tolong orang,skema,yang utama aku respect dia sebagai kawan,solat tak lupa!!!
dia selalu ingat kan aku,suruh solat aku jew yang degil....
aku sayang amir,cam mana aku sayang family aku.


amir ni selalu jebak kan aku dalam masalah makan die,suke sangat ajk aku makn mcd,tgk skung berat aku pon,70 kilometer sejam,
tengok wayang sejak,aku kawan dengan amir ni,aku dah suke tengok wayang giler la!!!abis duit aku melayang2~


yang paling kelakar amir ni kan,kalau dah buat sesuatu keje,dia boleh lupe plak,tanya aku
adesss..."kan dah kene bodoh sama aku"tapi lupa2 dia ni,cerdik akal amir ni.

yang tak lei lupa,gi kedai burger,ade abg ni tanya adik beradik kew??
cam kelakar jew,mana taknye tengok la kening dia,sama kan dengan aku tebal cam chin chan
cuma saiz jew yang lain,amir gemok aku slim...


Amir ni la selalu,bawak aku jalan2 kalau xde dia,xde sapa yang nak bawak aku jalan sana sini
tgk wayang sama2,pehhh giler la..aku syang amir,sebelum ni aku sangat berbeza
selepas aku kenal dengan amir,baru aku selalu dapat gi tengok wayang,kalau tak aku duduk jew dekat rumah adab ayam kat reban tu,


amir banyak bagi semangat dekat aku,kalau ade masalah peribadi semua aku citer dekat die,walaupun aku baru kenal dengan si amir ni,aku percaya 100% dengan dia...

Aku berharap,dapat berkawan dengan amir ni sampai bila2,kalau tak ade dia,ntah cam mana hidup aku nnt
sbb aku dah rapat sangat dengan die,cam kembar siam aku,kawan yang lain jugak aku tak lupa,aku sayang sangat semua kawan2 paling rapat dengan aku...


Sahabat sampai bila2,itu janji aku...:(

12 comments:

Amir Naufal said...

OMG...akulah!!!!..
terharu aku dnga beb..angkat tangan letak di bahu..pastu jelingkan lidah..:P..haha..gurau2..
ko pon kawan terbaik aku fiq..ko kwan baik aku..sahabat aku..teman aku susah senang..semualah..ko jugak sntiasa bgi aku semngat.:D

silahputra said...

sweet gilerr ! :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tersentuh dengan entry ko ni fiq...memng mmber susuah senang mmg payah nk cri...

neway good luck k...klu menang tu share2 laaa yee..hehehe

DanieL AdiE said...

Wah..betol2 sahabat nie!

Good luck beb..

sudirman said...

agak kelakar tgk pic2 korang..mcm saling buli membuli..hehehhe.but tahniah anda ada kawan yg baik...tq join contestttt

Fiq Fikri said...

sudirman:ahahha..thu xpe aku la pembuli paling berkuasa dekat melakka..

Fiq Fikri said...

pojie:elehhh...jum la join,mesti ko pon ade membe yg istimewa...

Encik Suami said...

seronok hidup kite bile dikelilingi dgn kwn2 baek yg begitu memahami diri kita.
sbg balasan..kita kene jaga hati dia juga supaya dia tak terasa hati.
apa2 pun..kita hanya merancang,tuhan yg tentukan.

1001 gurauan, belum tentu dpt ukir 1 senyuman, tapi dgn hanya 1 sindiran, sudah cukup melukakan hati seseorang.

jemput terjah new entry

1) --> Hoorey2x..Saya MENANG <--

2) --> Ceritera Kursus <--

Ryo Azhar Rahza said...

seronok ada kawan susah senang :)

amal_fc1303 said...

best nye cite persahabatan korg nie. setakat nie xjmpe lgi la mmbr cmnie..

Azri Fathurrahman said...

pehh .. memang sahabat dunia akhirat ! terbaikk lah entri ni .. :'D

farysa allyssa said...

gegar dari segmen gegar abg ben.
mai ke blog. singgah follow yang terbaik :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...