Followers

Saturday, April 23, 2011

Ketiak Busuk Atau Mulot busuk

 saya tak tuff!!!! nak badan cam fahrin ahmad,malik nor,apam malik
dan lain3


wasalam wahai adik yang tercinta,adik yang ketiak bau bashin,abg kembali lagi....
yesss,sebelum ni aku nak berhenti seketika dalm berbelog,memandang kan jauh lagi perjalanan aku dalam dunia berbelog ni
 so aku mau teruskan niat aku nak berjaya dalam hidup
peduli ape orang cakap,molot longkang kn mane boleh nk tutup,lagi-lagi molot tu ade tahikk ayam....

Angap la entry Abg pergi kejap jew tu hanya publisiti murahan.


tengok gambar kat atas ni,nampak ta ketiak aku tu??hot tak???
berjoget bulu ketiak aku...maaf la aku letak gambr tak senonoh aku ni,aku saja je letak gambr seksi aku kat entri ni,biar semua org meluat sampai muntah darah....
yang penting ade aku kesah,blog aku suke aku ler....

Ok perhatian ketiak saya selalu berpeluh,ade petua tak nak hilang kan peluh ni,lagi satu ade bau bashin sikit,Perhatian sekali lagi,nak dibandingkan dengan mulut longkang dengan ketiak aku,,rase-rse ketiak aku lagi wangi la...tak tipu punye!!!

Patut la makcik,nenek kat pasar semua taknak aku...sbb aku dah rejet awal2
tak nak la nnt orag tersayang muntah depan kita,disebb kan bau ketiak aku yang bashin ni,
jap jap,orang zaman skung ketiak bashin ke,bau bangkai kew...kalau dah syang semuanye bau wangi kan...

dan tangan aku cepat berpeluh,jadi jangan ler cube pegang tangan aku ni ,nnt korang geli plak kan,comfirm nak angkat nikah kene pakai sarung tangan...

Maaf sekali lagi,entri kali ni gambr aksi lebih kepada filem Porn
sekian....

20 comments:

Addam Juhari said...

HAHA, URE SKINNY..DALAM GAMBR CAM TAFF JEQ..TAPI OK R ADE KONFIDEN NAK LETAK TOPLESS

ENTRY 16SX NI *tutop mata raoat2*

amal_fc1303 said...

g jmpe doc la tnye pe mslh nyer. mmg ada gak org yg jnis tgn berpeluh nie..

Siti Nurazlinda said...

haha, fiq memang gempakk ! linda baca entry kali ni sambil tutup mata sebelah tau. :p

AimanAriffin said...

hahaha ure funny. ala work outla kalau rajin :) habis citer

qlah said...

ceh.. ingatkan apa tadi . hehe . bagus2.. hehe . :)

p/s: budak rajin mencari jalan , budak malas mencari alasan ^^,

Kiera Qaira said...

HAHA..
woowww!!tabolehblah ehk entry kali niee...
pape pon fahrin ensem..HAHA
:PP

Fiq Fikri said...

kali ni entry agk lucah,harap kalian berminat..wink! wink!

Pn LInda tx sudu tgk sblh mata ahhaha
Kiera:stu hri fiq jadi cam fahrin baru thu huhuu

Fanzi Ruji said...

(O.o)

Wah, nak buat post macam ni jugak lah. Mesti ramai follower pas tu kan. Haha.

DanieL AdiE said...

wei, kate nak jadi top model, workout la bro...

Fiq Fikri said...

Fanzi Ruji:jgn jgn..org yg kuat iman jew yg boleh buat cam ni....ahahha

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :aku dah try,aku tak mampu...sodeh,,,,
nnt aku try lagi,pas ni boleh berbadan kn cam fahrin...

zOeY zAu YaH said...

oiii pokcik dok buat aksi mnggoda lak..=.=" nsb baik kuat iman hahahaha...

Cik NurulZaty said...

zzzzzz...ketiak pun jadi isu kaaa?? hoho

Awan Biru said...

Awan menaip sambil tutup mata. Hehehe... masalah berat tu. Cuba buat medical check-up. Tapi kebiasaannya, itu disebabkan oleh kelenjar peluh yang terlalu aktif.

♥e'in♥ said...

poyo je gmbr.. hahahaha..

Ibrahim Ismail said...

Owh sexy! ;) You have the looks, workout a bit harder and the world is yours!

gEe said...

ya! mmg agk porn. haha :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cekeding jee tgk..heheh...

::FAIZ FARISH:: said...

lucah

ZWAN SABRI said...

Ayoooo.. BERANI! itu je yang mampu aku ungkapkan. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...