Followers

Friday, April 8, 2011

Promote belog Di??



Wokey wokey wokey hari jumaat sudah tibe,sok lusa dah sekolah xpat nak update Entri selalu kan, ni la masa terakhir aku nak update...

Kepada blogger2 nak blog kite dikenali ramai tak??mesti nak kan??
Sape yang tak nak angkat kaki boleh blahhh,tandas untuk ape ye adik2??
Untuk buat cendol, pandai2....sekolah mne dulu??..sian kn sekolah tu dapat anak murid 
cm ni,,,cam ni...

Wokey ler,tandas adalah tempat kite bobot,terkucil kew..what ever ”goyang sikit kepala tu”what ever la..

cam aku masuk tandas lelaki la kan,selalu aku masuk2 ade jew orang conteng2 belakang pintu,siap bernombor telefon,call la me...i tgh sangap ni..ape2 jew la




dah xde kejaaan lain lagi nak buat,kalau betol2 nak gi jew osyen kat Melaka,berlambak bapok yg cun2...


korang xyah la susah2 letak no fon,xlaku...lain kali letak gambr baru laku
boleh buat menantu lagi..

  
pengunaan pintu tandas yang betull...



Dari pada korang letak no fon,baik korang promote belog,ade jugak faedah kn
Nnt pandai2 la design,letak bunga2 ke,labuci kew...ape2 jew la,ikut cite rase masing2

Nak tahu hasil dia??gi try ok..kat tandas awam
Aku belum try lagi..korang try ler dulu.....

Kalau belog dah pamous,call la saya....
Bye~
 wasalam,dan selamat mencuba!!!


42 comments:

Amir Naufal said...

entry plg best jau fiq!!!..aku gelak sorng2 ni..
promot blog kat tandas ye...
x pernah lak aku nmpak...
mcm nk try la...haha..:P

Fie Omar said...

hahahahah!!~ ada2 je ko ni fiq!~

Farhana Jafri said...

erkk?? kat tndas pon boleh ea?!! frst tym org bgi idea cm ni.. trbaik la!! :P

jemput singgah ANASAURUS :)

Amir Naufal said...

fie..layan jela...ko mesti try!!!.haha

combi said...

tandas busuk!!!=D

Fanzi Ruji said...

hahahaha. lawak. lawak.

-aqmalazmi- said...

hahaha..kelakar doe..thumbs up!

||| PöJìé PööH ||| said...

hhahaha smart gak idea tuh..
pernah gak terfikir..
tapi klo jumpa dek kawan2 blogger lain mau di bantai gelak gila babi. hahah

http://pojiepooh.blogspot.com/

nurfizrin piyin said...

waaa,,,,styleeeee....
tmpat STRATEGIK utk promote blog...

Fiq Fikri said...

adik2 yg dah vie blog ni toceh2 ye sudi bce...dan jgn lpe buat....nk gak tgk hasil die..pasti berkesann...
huhuhu...
wink! wink!

nurfizrin piyin said...

hmmm..pk panjang dlu sblum try..hahahaha..
tempat busuk nk promote blog,tp blog x busuk....ok kan???
:P

Fiq Fikri said...

huhuh..blog kite wangi,...dgn ayat2 bunga2,
sila la cube..kalau tak cukup,gi tandas oku..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

blog sy dh pames...

nurfizrin piyin said...

btol2..penuh dgan FLOWERING WORDS..
hahahaha...
tandas oku??oku2 pon ade blog ke??

IMANSHAH said...

NAK LETAK LAH JUGAK BLOG AKU KAT TANDAS jusco IPOH

IMANSHAH said...

NAK LETAK LAH JUGAK BLOG AKU KAT TANDAS jusco IPOH

Fiq Fikri said...

dipersilakn letak...jgn malu2..
kite buat bende yg betul bkn slah pon wink!..

syiqah lazola said...

HAHAHAHAAAAA... ``call me yah!`` kata si gay.. kuang3

lieya orange M.I. said...

hahahaa...ini mmg idea yg sgt cool :))

SyahmiFikri said...

agak la bro! mcam menarik jer promot kat situh.

ades.. srius bnyak gila tulis no fon..x kurang "lukisan stylo" plak tuh.. LOL

Fiq Fikri said...

syahmifikri:biase la budak2 yg tak bermoral yg conteng2 pintu tandas...

AimanAriffin said...

hahaha! u have a very good point there! :)

Azri Fathurrahman said...

haha .. betul betul . lagi lagi kat tandas kat mc .. baik diorang promote belog -..-

amal_fc1303 said...

kalau public toilet kat r&r mmg xda la org conteng2 dkt blkng pintu. kalau dkt public toilet lain selain r&r ada la kot. lama xjmpe so xtau apa yg ditulis dkt blkng pintu tu.

orange.shaker said...

ni nak suh gay2 cari ko lah ni..gilerrr...

DanieL AdiE said...

BIJAKNYE!!!!

bedpet said...

nak try la lepas ni. kot2 boleh fofular. hikhikhik

Aman Ibrahim said...

hahahah~ baik punya entry..

zOeY zAu YaH said...

siap ada bunga lagik..! haha x tahan

Fiq Fikri said...

sape yg dah buat..jgn lpe call me..nnt snap kan design kat pintu tu..kasi aku tgk

Adeela Oh Lala said...

huitt ! thank follow mollow .

budak sengal but seksi ! ahak.

HaNa HoNeY said...

fiq wat dlu laaa...
baru yg len follow kan kan??
haha

Qarl said...

good idea!

::AdyVa:: said...

nak tiru la PROMOTE kat toilet awam!..hahahah~,,,

btw nice blog!....siap dh follow!...ok see u again~

Ibrahim Ismail said...

that's really something. haha

Awan Biru said...

Nak promote macam mana kalau nak masuk tandas awam pun takut.

Adam Haiqal said...

well,i was thinking..nak letak sticker dekat kereta aku...www.adamhaiqal89.com..
mcm style jgk..:)
gi mana2 org kenal~*perasan*

dilah_buzz said...

sllu nmpk bndalah nih..mkin buruk toilet.

Cik Domo said...

hahahaa..sabau je lah!

igt nak soh jgn jadi vandalisme..upennya sebaliknya yang terjadi..ekeke XD

laskar pelangi said...

kelakar betol..=D kena sediakan marker awal2..senang nak promote blog dalam tandas..kn3

hehehehe...

Ain said...

sengal!

chemija said...

mengarut betul... hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...