Followers

Monday, May 30, 2011

Kilafairy VS Angelina Jolie





Wohhh i Love kilafairy,sape kilafairy??
meh aku nak citer pasal si gadis manis ni,berliau anak perempuan kepada penyanyi Rohana Jalil


mengapa aku nak buat sangat pasal citer beliau??

Sbb....
saya suke Kilafairy,muke die npk unik sikit,dgn bibir die alalala...
angelina jolie gitu kn..somel!!

Kilafairy menaung dibawah KRU studio dan dari segi lakonan
dalam movie Karak sangat la berjaya..
aku boleh gelarkan Kilafairy ni sebagai pengoda,mase aku tengok Filem karak 
mata aku ke arah die jew..sbb die paling menyerlah dalam citer tu..

Biodata Kilafairy



Nama Sebenar: Syakila Nisha Jahangir Khan
Nama Komersial: Kilafairy atau Kila
Pendidikan: Diploma Pengurusan dan Pemasaran Fesyen di Kolej Antarabangsa Raffles
Kerjaya: Pelajar, penyanyi dan pelakon
Drama: Hotel Mania dan Misteri Alam Hitam (Darah Pontianak)
Filem: Karak arahan Yusry KRU



teka2 mana kah kilafairy antara ramai2 gadis jelita di atas ni


Angelina Jolie  Vs  Kilafairy  


Sekarang kite sudah ada Kilafairy jolie dekat  malaysia,hope die boleh
lawan angelina jolie


like like like KilaFairy
sapa yang belum kenal sapa kilafairy...gi la kenal2 sama beliau
dekat fan page Kilafairy

18 comments:

cucu umie said...

seriously ayie tak kenal dia pon sebb tak pernah tahu pon pasal dia nie..kuikui btw, nice info bro..terupdate jap diri ini pasal artis..hee

Aiman Ariffin said...

omg! she is so pretty! seriously oh. tak sabar nak balik Malaysia haha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

serius cantik =.=

syrupmasin said...

umur dy baru 19 kan?? dah macam org2 besar :D

SyahmiFikri said...

pergh! serius ko fanatik bro.. hehehe..

bibir mengancam koet

jackieKOH said...


ok. x kenal.. haha.. sekrang bru kenal..

Entri Terbaruu : Orang cakap aku hensem? errr!!

[sutera kasih] said...

cantiknya dia kan..

Aisumi Chan Kawa'i said...

hoh~ baru tau dia ni anak rohana jalil.. xde nampak persamaan pun?

Halusinasi said...

haha, kadang kala nampak terlalu over sebab tunjuk bibir dia..

muka dia tak sepadan dgn umur dia..older than her looks, i think

Afsar said...

tak minat sgt..hehehe

laki geek, biler nak follow ni..hahaha

http://afsarothman.blogspot.com

blackroses said...

baru ni tau pasal dia..memang cantik the boom

Zuliyana Arshad(the lost girl) said...

mne bole!angelina jolie ttp dihaty ku...ieee gatai mehh ko..errkk..hohoh

Fiq Fikri said...

kila ni mmg ctik maseh mudah lagi..
i like kila..bibir pon like!!!.

k e y r i said...

erk, sape kilafairy ni? adakah sejenis fairy?? hahahahahhahahaha

Amir Naufal said...

hot gila..masih tertanya..bibir dia ori ke???gossip ni..huhu

cik EPAL said...

memang org gelar dia angelina jolie malaysia pon :D

Fiq Fikri said...

Cik Epal:thu xpe..tgk bibir die kite dah boleh cop die angelina jolie

Ezat Lambert said...

lau dah rindu kat bibir kilafairy just tngok bibir kucing seriously sama doh.maaf k.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...