Followers

Monday, May 2, 2011

Lelaki Dan Perempuan

Samat hari isnin Reader,hari ni hari sangat bahagia bagi aku..cuti kot spe yang tak suke cuti
boleh la jalan2 makn angin,buang angin,mkn la pew yang ade kat sekeliling...
yang penting mata aku ni sentiasa dirotate,"cuci mata dah"

yeahhh sesudah menonton movie Thor aku sangat berpuas hati 10 bintang aku bagi,mmg best giler la..sapa tak tengok mmg rugi...
aku tak pandai nak buat review,sory!!!!

Sudah bersedia nak masuk topic yang nk dibincang kan kew??
ohh yeahhh!!!Lelaki Dan Perempuan,perbezaan laki dan perempuan ni
boleh diketegorikan daripada pelbagai aspek.


Mud alala Gigolokk,topic xde kenemengena dengan aku ye..kalau ade pon 10 jew
yang kene..

Lelaki Ini
.
.

1.Lelaki Yang selalu Ego

2.Lelaki yang selalu Baran

3.Lelaki Yang kuat Nafsu

4.Lelaki Yang Kuat cemburu

5.lelaki yang Suka Mangawal Keadaan

6.Lelaki Yang Perasan 

7.Lelaki yang control macho

8.Lelaki Yang mudah terangsang

9.Cara berkomunikasi


10.Cara berfikir


11.Tahap kepekaan dan perasaan


12.Tanggapan


13.Tindakan dan perbuatan




sekadar cuci mata
malaysia top model,si fara..tiru cam die..ayu jew..
dalm hati gengster ter...cuak mak~



Perempuan Ini
.
.

1.insan Yang Lemah

2.suka mengajuk

3.terlalu sayang orang yang dicintai

4.Perasaan Ego seperti Lelaki

5.Mata duitan

6.Nak kahwin dengan lelaki kaya jew

7.Suka yang lebih tua sedikit

8.Minat lelaki badan yang tuff2

9.sory sampai no 5-8 dah bukan aspek nama nye,tu macam nak boikot semua perempuan diseluruh malaysia,aku dapt maklumat diri kawan2 aku jugak,
yelakan 2011 semua dah lain
dulu citer pisau cukur version perempuan,
skung dah berubah pisau tumpul version lelaki

Ok perempuan dikurniakn dengan 9 nafsu 1 akal
nafsu perempuan sukakn yang cantik,indah,dan bukan kepada sex semata2
dan perempuan selalu berusaha nak kelihatan cantik di mata lelaki cam aku ni.

Percayalah, lelaki suka melihat aset perempuan yang disebalik lapisan luar bukan hiasan
percaya la kata2 ku ni wahai perempuan,


Lelaki Yang sempurna???lelaki seperti ni cam ni bekereta mewah pernampilan yang menarik
seperti orang kaya "katanye la"bukan ape takut lelaki seperti ni berselindung dari daun pisang,mana tahu die ade niat disebaliknya...bukan mau boikot lelaki, ni dah tahun 2011
jadi heii perempuan berhati2 la dengan lelaki..kalau boleh pilih la aku jadi teman mu!!!

senang citer lelaki dan perempuan sama jew..hakk tuiii
dalam percintaan perlu ade tolak ansur,kalau gaduh2 tu...putus jew..cri jew la lain bukk susah pon tahun 2011 kot~
wink! wink! wink! wink! 

harap entry kali ni reader berpuas hati la ye,kalau tak puas hati meh ler terjah fb aku maki2 ok..ayt bunga2 comfirm aku reject sekian....

15 comments:

aqmalazmi said...

HAHAH..SNNG je ...putus jew...hahaha
*okey kelakar disitu..heee...

yad'z said...

tak yah couple lagi senang.. ahah.. XD

Amir Naufal said...

ko lelaki ape???kuat nafsu kan??haha
ape2 pon thor mmg trbaik

Hijau Conquest said...

hahahahaha:)

combi said...

Thor best ke ? alah...

p/s lari dari tajuk hakhak

Fiq Fikri said...

thor sangat best,ending die mmg menrik....

Azri Fathurrahman said...

yeah , esok tengok thor . :D
fara punya belogg apakah . mahu follow . :P

nur haifa said...

ok,terfikir entry ni,5 star.keep it up.

Nur said...

pergh senangnya..putus cari lain..hoho

mynamealia said...

haha~"putus jew" mmg terbaek ah..
btw, thor berbaloi tgk! :)

~PooL~ said...

nice blog bro..respect..hehe..

atien rashidi said...

oke entry yg sangat mengujakan sangat mensasaukan sangat mententram kan sangat mendebarkan ngehngeh

k.h.a.l.i.l.a said...

suruh je mak cari. dah ade, kawin. ^^ 2011 pun boleh lagi ap kalau suh mak2 cari. kalau cari sndiri kdg2 mata blind

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lelaki itu CEREWET.. *tetibe....

Razil Tahir said...

semua org ada taste msg2... huhuhuuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...