Followers

Monday, May 16, 2011

Lelaki Geek Masuk Remaja



Alhamdullilah blog abg Lelaki Geek sudah tak berjaya masuk belog
harap maklum..


Tajuk nak serius,sebenarnya aku mmg teringin nak tengok blog aku masuk majalah remaja
ape kan daya,blog aku tak cukup kuat lagi nak masuk dalam majalah remaja,
kalau blog aku tak dapt masuk,janji tuan die dapat masuk hero remaja,"hero la sangat"awww2

Blog yang pernah masuk dalam majalah remaja calon2nye
jangan lupe rojer2 blog mereka ni

Shara Bunga

ni jew abg kiki dapat list kan yang masuk majalah remaja,yang lain pandai2 leer cari.
bye2 doa2 kan pas ni  Blog abg lelaki Geek masuk remaja.."hebat ke"


sapa rase2 bmurah hati,kacak,cantik..comel
click iklan kat bawah ni...jangan banyak tanya,kalau nk thu click dulu baru lei thu

Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com! 

21 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

bestkan kalau blog masuk majalah

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:: thu xpe jeles giler...hope pas ni kene usaha lebih nk masuk remaja :P

jackieKOH said...


jap..konfius..masuk majalah ataw x ne?? haha
congratz je la.. haha

eh, blogger2 melaka ramai da yg masuk majalah.. perghh.. hebat! haha

Entri Terbaruu : Aksi hebat, fast 5 best!!

Fiq Fikri said...

jackieKOH:joke jew la..:D
tak msuk lagi pon..just berangan dulu..

Adeela Oh Lala said...

alu masuk berita, lagi gempak derrr~ haha

DanieL AdiE said...

Waaa...TAHNIAH!!

Dh femes skang...

Azri Fathurrahman said...

tak lama lagi masuk lah tu majalah remaja .. femes tuu femes ... haha .. :D

jackieKOH said...


tak lama lagi..masuk la tuu..
blog picisan aku lagi lah jauh dari berangan.. haha

Entri Terbaruu : Aksi hebat, fast 5 best!!

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:eleh dan2 jew perli npk....

Azri Fathurrahman:isyallah..mudahan2

Fiq Fikri said...

jackieKOH:dpt msuk la sgt...xnk la msuk nnt pamous..ramai plak yg busuk hti..

atien rashidi said...

dun worry next year mesti ade ... kalo tade g telefon remaja ngape bole tade :D

Cik Nurul Iqa said...

eh fiq! masuk majalah remaja ke tak tu? knpa nama sheera plak sebelah tu. hahaha

Cik Nurul Iqa said...

eh lupa. akhirnya update juga entri. haha

Qarl said...

mcm real!

haha.. rezeki masing2 ada nnt

btw, WOW Hanis Zalikha on cover!

Terbang Bersamaku said...

betnya blog masuk majalah...
yg masuk Remaja nie smua blogger2 famous...(^__-)

Amir Naufal said...

perghhh..lambat lak aku komen kali ni..hehe..fiq..x lama lagi kot ko msuk..ade harapan aku rse..Lelaki Geek..lain dari yang lain..
dan cun beb ko edit 2..sumpah bnyak yg tertipu..:)

SyahmiFikri said...

huhu..

takpe.. usaha tangga kejayaan.. heee =)

go bro! tuh pon dah ok kau edit.. hehee

syafiqstatichot said...

pehhh masuk remaje tuh..dahsyat la awak ini..hihihihi :)

amal_fc1303 said...

fuyoooooooo glamour nye dia msuk remaja.

Azmi said...

blog aku lambat lagilah nak masuk majalah bagai...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile laaa abg kiki dh msok majalah dh..dh galmer dh pon...ni adk patik belom lg laaa..xpe laaa..slow2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...