Followers

Saturday, May 21, 2011

PhotoShoot Couple




Hye reader,
hri ni abgLelaki Geek nak berkongsi lagi gambar yang di shoot oleh adik Amir Naufal Na
Kali ni shoot berlainan sedikit talent Ijat Aben,Acha Mahfar, Faradillah,dan camera pon lain dengan menggunakan Nikon”D700”

Sebelum memulakan shoot,kite perlu lontar kan suara kite dengan karok!! “Ade kene mengena tak”??


jangan tak percaya sore aku sedap, lunak bak ziana zain


Next...
Mari adik abg,akak..kite suai kenal dngan model kite


Ni ialah Ijat aben,ijat ni blogger jugak tpimkurang aktif sedikit disbbkn masa,kalau korang view blog die,tgk follower..gamai doe,kalah amir naufal Na..tinggi ijat tak dapat dikesan die terlalu tinggi bagi aku ”menci pokcik”


Yang ini mmg semua dah kenal kan??Acha mahfar blogger jugak boleh melawat blog beliau ok
Gambar die semua cun,jells saya


Yang ni plak gadis melayu, Faradiella Atieqah Mokhtar cun tak??tergoda tak??harap jgn pandang mata berliau.
Serem...nnt cair,fara ni tak ade blog,kalau nak kenal boleh gi kat Fb die “Faradillah Mokhtar”


Yang terakhir model duda berhias,kacak tak?muka aku biase2 jew,tak manarik nafsu korang kalau tengok.Gambar semua ok cantik,muka aku jew tak cun mase tu..
Sumpah aku suka

“Shoot Couple”





















kaki sapa paling besar cer teka..


Harap berpuas hati dengan gambar di atas tadi,dan thank jugak kepada photographer Amir yang bertukus lumus menjayakan shoot tersebut..
Kamu2 memang terbaik dari landang rusa




just click
Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com! 

7 comments:

SYAH'IZZAT said...

abang geek ni hensemla!! nk sain!! :)

Fiq Fikri said...

siot ko jat..abg ijat pon nsem gak nk nk sain :P

zOeY zAu YaH said...

tgk sambal tutup mata..jeles..!

..hizamirahim.. said...

comel baju hijo tu~

Azri Fathurrahman said...

smart smart .. memang smart background nya kat melaka .. haha ..
korang memang model hot lah .. :D

Fiq Fikri said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pic sume santek!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...