Followers

Tuesday, June 14, 2011

Blog Wanita Bertudung Pilihan




hye salam reader 
hari ni entry berlainan sedikit,abg fiqqie
nak buat entry blog lelaki kacak,blog wanita bertudung,blog header menarik,..
dan lain2 lagi...."ayat skema"


setelah aku merayap2,aku telah dicuri perhatian oleh Love Bunga Querida
kenal tak???tak kan tak kenal,gadis bertudung ni banyak dah buat vid toturial
cam2 cara pakai make up,cara jadi kan mata besar,toturial pakai tudung cam2 lagi la,kalau nk tgk vid berliau click YOU TUBE 

"kanak2 1 hingga 3 tahun jangan mandai2 nak tgok..
takut fobia,mata akak munge ni besar...:P
ni blog berliau Love Bunga Querida 1

Biodata berliau,lagi satu kan aku berkenan dengan biodata berliau,sangat unik
dan lawak.. 


Nama: parIs hIltOn(bukan nama sebenar)
Umur: 2 taOn mehh
Jantina: shemale

Alamat: 0, tepi kubo cina mati kangkang, Jalan yang benar lagi benar, Teletubies, BUMI. 

Hobi: raba-raba, kentOt, kire mulu ketiak kawan
Tarikh lahir: esok
Tempat lahir: lam troli ECONSAVE
Bangsa: pari2 cacat kepak
Status: bujang anak 11 laki 4
Nama bapa: bapa kandung
Nama ibu: ibu kandung
Rakan karib: Al-Quran dan hadis
Rakan yang dibenci: rakan-rakan
No.tel (rumah): nombor genap
No.tel (h/p): nombor ekor
Pekerjaan: jual togeh
Jawatan: bOSS genting highland
E-mail: kakikudibibirmu@awwaww.com.sedap
Makanan kegemaran: rahsia
Minuman kegemaran: rahsia
Buku kegemaran: rumusan
Kenangan manis: makan manisan
Kenangan pahit: tolak kawan lam longkang
Nama sekolah: sekolah memandu "SELAMAT KE MEMANDU?"
Taraf pendidikan: atas pokok
Cita-cita: guard umah menteri
Impian: dapat buat teh tarek
Warna kegemaran: wane apa ko nak?
Rancangan tv kegemaran: yang ade seksi-seksi je
Artis kegemaran: artis yang minat aku
Idola: LOVE BUNGA QUERIDA
 
panjang sudah biodata munge ni kan...
setakat ni jew abg mau kongsi...lepas ni pikir2 balik nak buat lelaki bertudung terbaik
sapa berani tampil kehadapan...

wassalamm......


7 comments:

Adeela Oh Lala said...

hensemmm :P

qiqi yukin said...

waa..sis ain. .kaka munge :)
i love her style :D

yayahidayah said...

wahh... sis ain @ bunga kan...
pergh! sis ney memang superb stylish....
suka tengok tutorial kat youtube or picca kat fb... cantik!!!
she's so addicted with colours!... <3

love bunga querida said...

tgah tdo pastu mimpi naik beskla smbel makan eskelem di sawah padi..pastu tbe2 otak2 begegear,telinge bedesing tbe2 ade 1 suara makhluk yg sgt garau..(suara datok kt opis )... kuang sam!! br nk asik layan mimpi..tdo kat opis.kikiki ..mampu?? hahah...air liur melelet 1 mm...xpe..itu br lah dinamakan seni..bukak blog..dashboard..eh apsal ade header aku derrrr?? bukak2...pehhh bedarah...dr mata stim jadi segar bugar..jadi sehat @___@ teros brubah mata 18mm ...saya dlm blog cik geek...bangga 5 min...bace 7 min...scrol 10 min...senyum 15 min... terima kaseh :) hargai sgt... awww aww alu maq :">

Pupel Liyana said...

:)
www.pupel.blogspot.com

aisyah said...

hahahaahakahaak hohoh lawak weh...

Rtp Farra Arisha said...

the girl above is damn pretty :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...