Followers

Sunday, June 19, 2011

Header Edisi Jun





Header edisi Jun dah mcm majalah ler plak kan,xpe kite buat kelainan sikit
ingat majalah jew boleh..

hari ni aku nk try buat entry pasal header edisi jun sampai bila2..isyallahh kalau aku free aku buat
header edisi july ke ogos dan sebagainye"ayat cam haram"
edisi raya ke,raya kn dah nk dekat..

sapa yang baca entry ni,nnt raya tukar header design header tu 
tepekan ketupat ke.rendang ke...ape2 jela
asalkn ko raya

header ni atas pilihan aku sendiri,
just terpikat



Blog jejaka berjangut,sebelum aku add die ni aku ade terjah blog die,mase tu ak tak follow lagi
aku just like fanpage die jew huhuh,tapi aku suke tgk header blog die
cun saja...



tarakucah2..ni die adik manis,aku add jugak die kalau tak silap dekat fb
sbb ape aku add??sbb dp die tu mase aku add gune pic kat ats tu,,yg bertudung
cun giler..ahhahah



Ahmad Fauzi Aryaan A.k.A babah
rindu sama berliau,kalau dulu2...selalu borak2
skung semua dah berubah......"ayat pasrah"


Sekian saja entry kali ni,Header july akan tiba isyallah..

19 comments:

[k]o{q}i[n] said...

kayif tu retiss... sume org suka dia... *tgn didadamata keatas

Halusinasi said...

keyrol memg retis...popular plak tu...

Fiq Fikri said...

apo tu rentis????

jackieKOH said...

fiq pon retis gak.. haha

SyahmiFikri said...

wow.. dapat la nak tersenarai..

eden takde header.. =)

KyêrulL said...

eerrrr tiba² retis plak... haiyarkkk... yang penting kita semua blogger... bertapak diatas satu nama yg sama... kan.. thanks Fiq ^.^ rasa mcm nak buat jugak jer.. hehehe..

Fiq Fikri said...

spe yg xde header sila buat cpt..nnt aku try skodeng...huhuhu~

Kyerull:yupp...betull..kite semua sama yg telah bergelar blogger cehhh :)

Fiq Fikri said...

jackieKOH:bru ko thu...ape kah rentis???gatal ekkk

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

fuyooo ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

rindu sama ko gak fiq fikri...ko laaa teman blog aku yg aku rs gile2...hehehe..best kwn ngn ko!!!!

Azri Fathurrahman said...

wahhh .. best nye kalau buat entri cenggini ... satu hari nanti aku akan buat . lalala . :D

SHIMA EMMA said...

fiq !!! omaigod terharu oke.. wait for my entry sal u plak oke as appreciation ... heee masyehhh <3

Fiq Fikri said...

SHIMA EMMA:wah nk buat jugak kah...ahhaha...syg shima :P

amal_fc1303 said...

rjin nyer riview header blog org kan. heheheh

Fie Omar said...

amboi fiq...
si pojie ko rindu.. aku ni? hahahaa

Fiq Fikri said...

amal_fc1303:rajin la sgt kn...rajin tu ikutmud jew...huhuhuh

Fiq Fikri said...

Fie Omar:aahha ko pun aku rindu....
ko kn setia dgn blog aku huhuhu..tx fie...syg ko lebih

meaw said...

header kamu pon lawa jugakkkkkkk ^_^

SumBody Me.. said...

aku xpandai nk buat header..tlg ajar sket..nk gak laheader cun2 utk blog aku neh..suram kelam ja aku nengok..huh..
btw, jenjalan + folo sini :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...