Followers

Monday, June 6, 2011

Kelas Photography Free






Hye hye hye hye 
salam reader,ini hari mau story sikit pengalaman aku masuk kelas
photography sabtu dan ahad lepas..."basi sudah"

yeahh lagi satu kan,bukan senang orang nak bagi  kita masuk kelas free
yang aku gi ni disaport oleh kerajaan,free tu....
aku tahu semua mesti suke free2 ni kan???lagi satu program ni tak tahu bile akan abis,mungkin hujung tahun,kalau sapa2 yang berminat boleh contact Macha Faizal

kelas ni diketuai oleh Macha Faizal kalau nak thu group dorang ni pernah
masuk majalah 3,masuk HMI,tv Melaka ade lagi banyak..

Hikarimoji Lights Graffiti




Ok sudah,aku mau tunjuk hasil kerja aku semasa outing
dekat taman tasik

bobot sapa paling menyerlah??







puas tak hasil keje aku??sian aku dah la camera pinjam
pastu puas aku nk godek2 camera tu,sampai nk putus asa
last2 dapt jugak aku tahu cam mne nak handle camera tu...

mana2 yang berminat boleh la hubungi 

~ ex-NSTP Photojournalist which pursued a lifelong career in photography since 1998 and also founder of
Mobile Studio Photographer
MOF : 357-02118334
SSM : MA0108681-D
Any inquiries : mobilestudiophoto@yahoo.com

1 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...