Followers

Friday, July 15, 2011

Ada Janggut Cam Bapak Orang,Tak Ada Janggut Cam Ayu Raudah




salam hormat reader yang dikasihi,
meh peluk sama abg meh meh,lagi pun ni abg tak mandi2 lagi
tapi tetap wangi dan harum

ok aku mengalami
masalah janggut yang krtikal,kalau ada janggut nampak cam bapak dah ade 5 anak plak kan,
dan saya ade kening yang tebal,xkn nak tangkas plak kn,bulu ketiak yang......
kadang2 buang jugak~

lari topic sekejap


kalau tak ada janggut nampak
cam ayu raudah plekkk...comfius  sekejap~


ada sesetengah perempuan tak suka lelaki yang ada janggut ni,geli katanya
geli la best kan,suke tak suke tak~

Ada sesetengah perempuan suka lelaki yang tak ada janggut dan misai,sebab kelihatan kemas
dan comel lagi nsem dan kacak lagi bergaya gitu.

Bagi aku kedua2nya penting,dan kekemasan perlu dijaga juga,
cam aku selekeh jew kan,xlarat lagi nak kemas2 ni..
wanita2 reject aku segera~





25 comments:

ame elms ! said...

ada janggut laa , nice ! :D HAHA .

[k]o{q}i[n] said...

perut...muahahaha

Kucing Serius. said...

Janggut lah,baru lelaki sket. LOL

Taknak aku bila tengok Ayu Raudhah tetiba teringat kau.


Ahaha

I do I need Iman said...

ade jggut boleh tapi kemas punya ;)
hihihi.

jmput ;)
http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/07/jumaat-yang-giler-fantastik.html

ceritera hidupku said...

ade jggut or tak abng still cutting model la..hahha

Nurul dot..dot..dot said...

tak de janggut lagi smart ^ ^

Fiq Fikri said...

Kucing Serius:ade janggut ekk baru nsem..ahah,impak yg besar kalau tgk ayu...:D

Fiq Fikri said...

ceritera hidupku:alalala..makseh kembang kejap..:D

Fiq Fikri said...

Smart ekk ade janggut??wlaupun npk tua???adessss....ape boleh buat~

Shaherah said...

ade janggut smart.. xde janggut jambu.. hahaha ^_^

GreenAppleKu.com said...

Isu janggut pun leh buat artikel, hahaha... dua-dua pun ok utk awak. :)

alyana shafinas said...

wahh...ske b'gaya ea...hihimne2 pn smart asalkn pndai jge.. =)

Ain said...

ada janggut ok ape.. tapi misai tuuuuu. tak sukeeeee. hahaha. sila cukur dengan kadar yang segara :P

Izz Latif said...

~erm~
potonglah janggut tuh!!
baru hensem...
huhu

(^-^)

www.izzlatif.blogspot.com

Fiq Fikri said...

alyana shafinas:yuppp kalau ade pun mesti keen jaga dgn betul..kalau tak selekeh..jew nnt :D

Fiq Fikri said...

Ain:tak suke misai ekk..:D isyllahh nnt saya gunting..xmau cukur nnt tebal

Fiq Fikri said...

Izz Latif :ko sokong aku xde janggut..:D

oPiE iSa said...

Berjanggut=serabut=macho okeh! Haha.

Bermisai=takmacho.

Hape pon takda=auww gitu.

haha. Sekadar pendapat.. =P


Entri Terbaru Saya : Day 4 of 30 days blog challenge;
Day 5: My Relationship Status

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

ღ p!nk veLvet ღ said...

suke yg time jadi ayu raudah tuh, nampaq mcm ayu raudah time sek menengah, hahaha~~

nur haifa said...

ada janggut ok lagi kot.
nmpak matured!
=)

Nurazira Abd Ghani said...

prefer janggut yang nipis je.
kalau nak jugak make sure kemas. :)

tp abg sesuai ada janggut laaa. heee

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:cun kan saya cam ayu..awak ade hahahha :D

Fiq Fikri said...

Nurazira Abd Ghani:sesuai ade janggut ekk,:D nnt abg bg nipis kn jew...nsem sikit :D

[sutera kasih] said...

ada janggut atau tidak, yg penting senyuman manis haha

insyirah (kegembiraan) said...

janggut kan sunnah nabi.. so its ok to have janggut..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...