Followers

Saturday, July 16, 2011

Aksi Terlarang Akim




oh yeahhhh
masa yang terbuang ni la kejaan aku buat time2 tak ada apa nak buat
shoot anak2 buah aku ni,semua gedik2

jadi
harap gambar2 yang aku saji kan kepada reader berpuas hati la yew..ni budak2
xpe tengok jew,tak ade seksi2 punya

kali ni semua boleh tengok,orang kuat iman kew tak kuat ke 
boleh tengok,

gambar ni semua aku yang shoot ok!!
tangan aku sama jari jemari ssh nk berjinak2 dengan camera
nikon d3000 liat~ "tak suke sya"notty
.
.
.

 Tarian tiang atau juga boleh dikenali  sebagai pertunjukan harimau~


buat2 gelak padahal lepas tu melalak,berlakon jew ni


riak muka yang sangat garang!!,ni adalah gaya kuak paksa~


ok yang ini plak,berlagak cun ler sangat kan,aku lagi cun :D


 Ini Bukan iklan gigi~




Akim : Siap kau kalau dah sudah shoot aku,..erkkk
Irfan: erkk...sabar jew la..

ok ini saja hasil2 tangkapan yang telah di buat oleh saya pada bila ntah
baru nak update,

lepas ni nak update pasal lembu plak.lembu dekat umah aku
dah bersalin..anak boboi lagi...

ok
sampai disini saja abg berpopetpotpet sehingga berjumpa dilain
waktu bye2~

26 comments:

Kiera Qaira said...

comelnye...
grrrrr!!

..hizamirahim.. said...

comel la.
:B

DanieL AdiE said...

COMEL!

ღ p!nk veLvet ღ said...

amboi! kemain bebudak ni mewarisi kegedikan uncle dorang erk? keh keh :P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

comel laa akim tu..

SyahmiFikri said...

akim nie dah nak ikot fiq koet! jadi model sambilan.. hehehe

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:jangan la mereka semua mmg gedik2 belaka..sya terjebak dri pada merka2

Fiq Fikri said...

SyahmiFikri:ahahha ikut lagi bgus..mewarisi...pui jew..:D

saiazuan said...

haha cute abis la tu

zOeY zAu YaH said...

siapakah jejaka2 kacak itu?
lbh kacak dari pokcik...nk ngorat blh? haha

Fiq Fikri said...

saiazuan:cute sikit jew..aku dah tensionn ni semua ckp die cute..erkk ahha

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:ala nenek ni..pokcik dah tak laku lagi..sedih jew..:((

cik Q said...

si baju kuning yang comel lagi awesome ! ade bakat jd model hee :)

Izz Hazwani said...

Yang kuning tu akim kan? Heh budak ni, comel pulak. Expression dia yang last tu unik. Mengancammm

Asyraf Arif said...

comel nye lah haih budak kecik nie ! haha

Aiman Ariffin said...

awwwwwwwwwwwwwwwwww so adorable :)

Fiq Fikri said...

Izz Hazwani:yupp bju kuning tu akim.jgn sampai tergoda ok ahahh~

Fiq Fikri said...

cik Q:cehhhh..ade bakat tu,:D

JumiYumi ♥ said...

ok, salam lalulalang.
penuh gambar la blog ni.
senang tahu mana satu tuan dia.
haha
k, bai.

Amir Naufal said...

ahahhah akim mmg comel,dah besar mesti nsem :D

misz sheyla said...

pic last dak baju tunen itu sgt comel...

[sutera kasih] said...

kenapa akim tu comel sangat? hehe

laskar pelangi said...

siyes comel;)

Afiqa Dayana said...

wah, comelnyee akim tu !
hehe btw, thanks follow me ;)

Fiq Fikri said...

[sutera kasih]:ahah akim tu ikut cam muke saya ahahha :D

Zharif Azis said...

comel gila budak uh ^,^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...