Followers

Tuesday, July 12, 2011

Blog Dah Busuk



intro mesti la gbr mamat ni la kn,sbb blog berliau
selekeh lagi bergaya~

Salam reader,ada baik ini malam??
yess sudah 7bulan aku berblog,dan aku masih bertahan sampai sekarang,hope aku berblog ni
kekal la sampai bila2,just berkogsi ape patut di kongsi,

ada la sorang mamat nsem ni chat sama aku bagi tahu blog aku dah tak meriah cam dulu,
kenapa la blog aku jadi cam gini,sedih doe..."bila cinta ini tak lagi bermakna"tak meriah lagi
kalau cam dulu,entry aku banyak yang merepek2,pastu panjang lebar
cam nak buat karangan,"karangan spm pun xde panjang taw,xkose mak nok!!"
blog aku dah busuk,cam ketiak aku~

ok sudah  sudah jangan sedih2 abg kan ada dengan adik2,meh peluk abg meh
"kau la pelengkap hidupku"
kalau xde korang yang view blog aku,tak hidup,agaknya blog lelaki geek ni
makaseh daun keladi,kalau rajin view la banyak kali...sekian

tadi siang pokcik ingat nk merempat dekat jucso mau tengok wayang,pastu xjadi la,xbest
kita gi tengok dekat dataran,baru best,orang yang datang situ semua fresh2,cam ayam golek 
darah orang muda katakn

aku pi tengok citer Mr-Poppers-Penguins agak best jugak,aku bagi 4 bulan
perlakon dia pun cun2,

lepas ni aku mau tengok citer harry potter plak,mesti tengok!!final destination 5 pun aku nk tengok
xsabr plak!!final destination ni pasal yang mati2 tu,cam ajal la...
"kata aku la"

2 tiga penguin menari,jangan nak lari plak,sila tinggal kan komen anda
kalau tak,hap hap hap..aku,ikat korang kasi dera~

wasalam~

13 comments:

Amir Naufal said...

ape pon tak boleh,tu la dulu blog ko panajng2 lagi entry,lwak2 semua..untuk yang terbaru pun ok,
teruskn perjuangan..

syiqah shahar said...

huhuu..tak lengkap hidup klau xbace blog lelaki geek kann.. hahaa lagu ni mengingatkan aku kepada seseorang..ohhhh(mau pergi ambil feeling di tepi pantai)

jackieKOH said...

ak baru je ikut blog ko..stakat ne ok je.. haha...

ak lg teruk, sekrang da x berhupdate2 da,..haha

Blog rasmi : ini jacksky.punya! Blog

[sutera kasih] said...

aahh kan pjg mcm esei pertandingan peringkat kebangsaan hehe tp xmemboringkan :)

zOeY zAu YaH said...

nenek selalu msuk usha2 blog pokcik..tp x nampak ghopa pokcik psl sawang byk sgt haha..rajin2lah update cam dulu2..pokcik,pantun hapekebende camgitu? nasiblah comel..haha

rafiq said...

bru masuk sini.. lu mmg jambu arr..haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

permulaan yg baik dengan entry seperti ni pokcik...gud job & keep on blogging!!!

Fiq Fikri said...

jackieKOH:ahhah xpe slow2 ok aku dulu merangkak2

Fiq Fikri said...

[sutera kasih] :tx kadang2 cara tak langsu jew tulis..

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:ahah dulu lain skung dah lain..huhu,xpe pokcik try buat yg terbaik..untuk nenek taw

Fiq Fikri said...

rafiq:cet cet jambu jgn sebut2 haram bg aku aahhaha

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):tx baba setiasa bg semgt dekat pokcik ni...:)syg baba~

rara91 said...

byk awek je lam coment ni.wakkakakak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...