Followers

Tuesday, July 19, 2011

Header Buatan Lelaki Geek 2




hye korang!!!!
next adalah header yang kedua, aku buat untuk blog si Amir Naufal NA

untuk blog amir ni dia suke yang simple2,
jadi aku buat la sesimple yang mungkin

lihat hasil dia dibawah ini
.
.
.

Simple tak??lepas ni kalau dia tak update blog,tak thu la
memang kene rembat la sama aku pui ler..

mana2 yang nak menang header jum join contest Hizami Nak satu Header
kalau berani mintak la hizami nak 2 header.satu untuk saya dan lagi satu untuk teman saya

Apa2 pun gud luck pada mereka yang join tata titi tutu~

7 comments:

K O R I E said...

ok. smart =_=

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dh doblas ribu kali babah mintak...x dilayan pon...waaaa...

nice header ni...simple..bak kate org LESS is MORE..

myravea said...

Smartttt! :)

Amir Naufal said...

comel pulak aku kan..perasan kejap.
berbaloi aku bayar ko rm30..haha..:P
tx lelaki geek

Amir Naufal said...

comel pulak aku kan..perasan kejap.
berbaloi aku bayar ko rm30..haha..:P
tx lelaki geek

YOUsoF said...

Simple tapi ada style lah!! ;D

Gua Tertidur said...

gua pon nak jgk..wahahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...