Followers

Wednesday, July 20, 2011

Kumpulan Gula Gula atau Dikenali Manisnya Gula ini"Bertudungkan Comel"


Salam hormat dan salam malam rabu,
hye reader!!!

wea2 hari ni aku nak citer pasal kumpulan gula gula "manisnya gula ini"
sebenarnye aku tak amik tahu langsung pun pasal kumpulan K-Pop malaysia 

yang telah membanjiri
seluruh pelusuk industri muzik,kumpulan gula gula atau boleh dikenali manisnya gula ini..
opsss cara tak sengaja aku tertengok wanita hari ni,"tertengok ekk"

pada hari isnin kot kalau tak silap,mase tu artis jemputan  WHI
oleh kumpulan gula gula,

tepanjat jugak boboi,tengok tetiba ada sorang awek dalam kumpulan gula gula tu
sorang wanita b'pakai tudung..macam aneh jew kan tengok 
dia sorang bertudung,
apa kata semua bertudung pasti cun :)

aku tahu ada yang sangat tak suka kumpulan gula2 ni,lagi2 yang ada ahli 
baru pakai tudung,joget2 dalam tu...

pikir balik
bagi aku tak salah kot perempuan yang bertudung tu joget2 kat dalam tu
lagi pun tak menghairah pun,bukanye ade buka2 baju ke ape..
yang pasti aku nampak dia pakai semua tertutup~

Jap cuba kita bayang kan
.
.
.
--->Heliza Helmi  kita letak dalam tu joget2, ada tak orang nak kutuk??
--->"...."blogger paling cantik joget2 kat dalam tu???
--->Farah diletak dalam kumpulan tu??




mesti isu2 kutuk mengutuk tak ada kan..
jadi pikir2 kan la..
hak masing2 nak buat apa pun,aku just update,bagi orang baca ape yang terluah
dalam hati aku ni..cehhh

Apa2 pun lagu kumpulan gula gula tu best aku 
suka:)

:- Bertudung itu kan comel saya suka

28 comments:

POP said...

wahahahha!!! aq x snggup tengok weeiii...ahhahaha...sejak bila ada yg bertudung...? ~_~

aqmalazmi said...

hah betul..hari tu tengok ade yang bertudung menari dlm WHI hahahha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

erkkkk tudung?gula-gula?TIDAK~ hehe!

Amir Naufal said...

Cuba banyangkan kalau fatin liyana yg joget mcm girl tudung gula2 ni..mesti bnyak yg puji ckap"pandainye u menari"tpi girl ni npe korng kutuk??mgkin sbab mgkin dia kurng cun kot..muka dia gila x best ak rse..

so..komen aku.hak masing2 la..plg kurang dia ade bakat..and dia tahu aurat..so..lu fkir lah sendiri...:)

laskar pelangi said...

adoiya..sepatutnye sokong what yg pakai tudung tu..ni kalau dk kutuk2 plak..nanti tetibe dia plak buang tudung disebabkan kutukan org..tak ke cm dosa lak kan.ermmm..

♥ cik_farah ♥ said...

hihih...
gula kan manis... cntik bila dibalut..
bila masuk dlm mulut makin lama makin kecil dn terus hilang..
mcm tu la adat dlm dunia...
=)

cik chinta said...

cumill je ayt bertudung tu kn comel =D

Fiq Fikri said...

POP:sejak bile tu tak pasti ahhahha...ahli baru tu :D

Fiq Fikri said...

aqmalazmi:menari dorang cam comel jew..:D

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:tu la pasal kite kene sokong die.sbb ade yg bertudung..mne thu kn semua tu terbuka hati nk bertudung :d

Fiq Fikri said...

♥ cik_farah ♥:biase la org kita...fiq ckp untuk diri fiq jugak :)

alyana shafinas said...

hak masing2 kn..biarlah yg len tue..

hmm, sy pkei tdung comel x?? haha...tbe2 lari topik..huhu..guraw2.. =)

Fiq Fikri said...

alyana shafinas:ehhehe semua comel2 :D

cucu umie said...

ayie ad perasan juga kumpulan nie..hehe masing2 ad komen masing2... bg ayie pakaian tu longgar lh sikit..hoho

Black Winter said...

pelik jugak hr tu tgk. ingtkan ade sorang ttbe berubah nk pakai tudung. rupanya ahli baru.

Dhiya Fariza said...
This comment has been removed by the author.
NorSyazwanie a.k.a Maksu said...

agree statment fiq tue...ape slhnye sume brubah ke arah kbaikn kn...sejuk je mate nengok..ecewah..:)

Nyamuk Terbang said...

pmpn yg tudung tue kna kutuk sbb tempias ahli lain..kesian plak dkt dia

CWL wanie LovelA said...

herm...payah nak cakap .tp kdg2 yg xpakai tudung org xgeli ke??? and kdg2 nak mintak keja pon nak kena buka tudung terasa rasa dekat negara asing pula..dunia3 <3

**::CIKNUURUL::** said...

pkai tdung wjib,.:)

Fiq Fikri said...

cucu umie:tu la hak msing2 nk bg pendapat ape2..pakai tudung longar sikit??:D

Fiq Fikri said...

NorSyazwanie a.k.a Maksu:mungkin hati seseotg tu belum buka untuk berubah..:D isyallah

Fiq Fikri said...

Nyamuk Terbang:tuka kesian die..sptutnye kite skong die..walaupun ahah

Fiq Fikri said...

CWL wanie LovelA:biasala kn dunia skung..cam2 org ada :D

atiqa aris said...

comel gak ek?npk sgt pkai tudong uh x menghalang sape2 nk join joget2 or nyanyi2 nih:)

@in k@tie said...

done visit ur blog..tapi an.nape geek??? u geek ke??

zOeY zAu YaH said...

setuju dgn pokcik hihi

syed syafiq said...

biarlah dia
kita jgn nk komen2 org lain..
tgok dri sndri..
lagi satu
kalau nk tiru trend kpop
bpleh tapi biarkan kualiti tu btul2 bagus..
bila bagus x de org nk marah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...