Followers

Wednesday, July 13, 2011

Lelaki Protes Pakaian Perempuan Lebih banyak!!!




tak senonoh kan,protes sbb baju lelaki kurang dekat mydin

Asalam....
hari ni aku update lagi blog,muntah tak??aku kalau aku update hari2??
xkesah la ko nk muntah darah ke, muntah hijau kew 
asal ko bahagia.
.
.
.
hari ni nak citer pasal baju lelaki sama perempuan erkk
mana2 jalan jew mesti baju perempuan yang banyak,dah la banyak,cantik pastu murah2 plak tu 2 pasang rm10..kalau baju lelaki..yang murah pon..utk test bangla pakai!!!..semua xde cita rasa langsung..
pelik aku kenapa la baju lelaki kurang
mungkin lelaki memerlukan kain yg bnyak kot..berbanding dgn perempuan..smua nipis2..x pon smua sendat2..mcm Fasha Sendat!!!
ermmmm????..boleh dipertimbangkan
.
.
.
.
.
.
asal jalan mydin,baju perempuan yg banyak,asal jalan tesco baju perempuan jugak yang banyak
mana pergi nya baju lelaki????xkan dekat bunddle kot,
tak mungkin2,
.
.
.
mungkin baju2 lelaki terletak dekat butik2 kot
rasa aku la,lelaki ni kalau pakai baju satu yang dia beli tu esok lusa boleh pakai lagi
ape kesah,bukan ade org nak tengok pun...
.
.
.
.
.
.
baju perempuan plak,berlambak kot jeles plak aku tengok
dekt pasar malam pun ade kn??
ala nk pakai berjenama,bukan orang tahu pun tu jenama feroro ke,lucia ke..ape kejadah la kn
xkn dia nak tengok tag jenama kat kite kot,
abaikan~
.
.
.
beli la baju di kedai hari2,atau mydin sangat murah dan berpatutan
.
.
Persoalan: Kenapa Baju Lelaki Sikit Sangat boboy tak suka!!

20 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

diskriminasi jantina terhadap baju2 kan...

*fashion designer tolong design baju babah...hehhe....

Fiq Fikri said...

babah thu xpe..nnt raya sah2 pokcik kene pakai baju kebya gitu..:D

hawiz said...

tau xper...huhu..susah tol...

bibi bibo said...

hahahahha , kesian

Syuk Chen said...

no komen.. maybe sbb baju laki.. dari muda sampai tue lebih kurang je kot fashion nye.. lain la kalo perempuan.. fashion beza ikut umur.. (KOT~~~)

http://syukchen.blogspot.com/2011/07/hari-ke-7.html

Fiq Fikri said...

Syuk Chen : ahaha..pihak kilang dan penjahit baju kene pelbagai kn lagi baju2 lelaki..

SyahmiFikri said...

adoi.. motif sangat gambaq first tuh bro..

tuh la pasai.. baju laki sikit jer kann.. then.. yang sikit tuh mahal2 belaka.. sigh!

kalau murah2.. tak lawa plak kann.. =.='

k.h.a.l.i.l.a said...

huhuuu... rilex la. mb sebab perempuan lg ramai dr lelaki? atau prmpuan lg suke sh0pping dr laki?

kaizen said...

rasenyer baju laki pon pompuan pakai skang....

Jom join Promot BLOG FREE!!!

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo^-^

[sutera kasih] said...

sbb perempuan lebih byk & suka shopping hehe

Fiq Fikri said...

SyahmiFikri:gbr ats tu penarik nafsu jew..tu..

Fiq Fikri said...

k.h.a.l.i.l.a:ade b etul jugak lelaki sikit kot kat malysia...
xpe la kite pakai mn yg ade jew..

Fiq Fikri said...

kaizen:pandai pun..ade nye bju perempuan laki pakai..bju lelaki pun ade perempuan pakai..ape bleh buat kn:D

Fiq Fikri said...

[sutera kasih]:huhuh igt laki tak suke bershoping kew...:P

.faris. said...

suke entry kau kali nie....
aq pun gerammmm gak..baju pompan je byk...
baju laki2 sikit je...pastu mahal2 plak tu....

zOeY zAu YaH said...

susah hape..pokcik pakai je la skirt ke kebaya ke baju kurung ke..mesti mables! haha

Amirah Suhana said...

eeeeei gediknya boboy.haha :p

btw nice entry ..alaaaa jgn la jealous sangat...mungkin sebab perempuan lebih suka shopping kot =) Betul x?

Nuar El-Ummar said...

haha...betol la boboy... ni yg nk protes gak ni...wat perhmpunan simpati plak leh?...

~syue syada~ said...

dah sememangnye laki pakai baju x berganti kot??? hikhik ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...