Followers

Monday, July 25, 2011

Nak Sidebar Chat FB Yang Asal??Jum Try ni





Chat facebook anda bermasalah??
jangan risau aku ada obat nak bagi..

obat dia ada kat sini Click INSTALL
 jap lupa nak bagi tahu obat ni khas untuk Google Chrome sahaja ye
kalau nak mozila cari doc rozaimi.


 Dah click Install?
ok siap sudah
lepas tu korang boleh la save
.
.
.
buang Tab Fb tu,lepas itu bukak New Tab baru
dan bukak Fb anda semua,
lihat la hasilnya nanti

abg dah cuba adik2 bila lagi??

14 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

adik gune mozilla ... ni yg rase nak hempuk mark zuckerberg, hahaha~

Danbo said...

oh oh, kalau guna browser Mozilla pun boleh jugak d(^.^)b
tapi kenal install greasemonkey dulu (kalau tak pernah install. kejap je, hihi)
lepas tu baru boleh klik install kat link yang Abang ni bagi. >.<

@in k@tie said...

thank you for the info..

Zuliyana Arshad(the lost girl) said...

thnx brooo berkesannn..I LIKE!!!!!!!....

AMIRUL said...

Wahhhhhhh!! weeeeee!!! ....chat aq da kembali sihat la (^_^) thanks pkcik fiq..

k.h.a.l.i.l.a said...

mekasih trillion dollar fiq ^_^

zOeY zAu YaH said...

nenek x paham..apa benda nih? haha

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:ehhe nenek ni kn obat,untuk sakit cht kat FB tu

Anif Abdullah| AA said...

singgah cni.. thanks info nih.huhu :)

Amir Naufal said...

tx so much beb

..hizamirahim.. said...

hehe.
thanks.
:)

Eazy Izzuddin said...

done...
thankss..

Amirah Suhana said...

baru buat ari tu .hehe :)

pudenz said...

^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...