Followers

Saturday, August 27, 2011

3Trio Impian Seorang Insan"tajuk sedih comfirm nangis"



yesss ....
impian seorang insan yang bernama fikri telah tercapai "cam haremm!!
impian aku nak pakai seluar jefferson telah tercapai
baju je tak ade,tak sempat nak beli dan tak sempat ade duit


kita pakaia mana yang ade sudah,tak payah nak membazir
kalau rasa untuk kepuasan anda semua sila la membazir


seluar jefferson ni 2pasang Rm100 jadi aku kongsi sama Ijat Aben
jadi sorang sepasang Rm50 murah derr....


sebelum ni warna grey jugak aku beli,ntah kenapa aku minat warna ni
menyerlah kot kot
ketat pun ketat,boleh mandul tau tak :D


Selepas beli beli seluar pergi plak tengok wayang Final Destination 5
ingat nak tengok hari khamis tak jadi plak..


Yang join Amir,Ijat sama aku je, jadi Kami la kumpulan Trio Kpop malaysia..
dekat bawah ni ade gambar2 gedik kite orang sebelum nak masuk tengok wayang


Ni candid,tengok amir lepas makan die merasakan mengatuk,dan lihat ijat tangan berliau
seperti terkene parkison


Aksi terlampau,seorang lelaki tercuba cabul kerhomatan si amir mantap ko amir


Masing masing nak tunjuk beg plastik ala2 warne nk dekat sama plastik sampah
jefferson dah miskin agaknye bagi plastik cam gitu..


Dah penat bergambau ko pose sana sini,ape lagi masa tengok Final Destination 5
memang terbaik la permulaan yang agak gempak abis,penonton dekat
dalam wayang semua teruja babe sumpah tak tipu..
siap main tepuk2 tangan ko..

sapa yang lemah semangat tak payah la tengok,kung pengsan puas
nak angkut ko gi hospital,

tapi citer kali ni best la action die perhh tegak bulu roma aku tengok
bulu ketik pun gugur la senang citer..


Antara satu part yang ngeri,perempuan ni aku paling minat la dah la cantik tetibe mati plak
sedih nye,kenapa die mati...

mate die terkena laser,memang sakit la
aku dapat rasekan cehhh


Menjerit2 perempuan ni nak lepas kan diri,perempuan ni dapat lepas kan diri,last2 die terpijak 
mata bear tu jadi die terjatuh atau tercampak ke luar bangunan,serius gempak cara die mati
biji mata sampai terkeluar :P

Comfirm aku beli CD cetak nak tengok balik semula best!!
5bintang siap bulan sekali..

13 comments:

Rtp Farra Arisha said...

syukur! finally tercapai juga untuk mendapatkan jeans jefferson tu :D

eh, dah kluar kat bioskop final destination 5? serunya..harus ditonton!!

Cik Embun said...

waaa... sakan pokcik shopping...

GiGi_ChAnTiq said...

woahhh..
best bro citer tu..hehhehe...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Wooowww..jaferaon ok...patik pakai suar guess jeee mampu...

::cikjuju::◕‿◕ said...

huwaaaa..nak jeans wane gray guk!!!!

Dhiya Fariza said...

U make me confuse to chose either smurfs of f5 aduhai.

Ajiera said...

h

Ajiera said...

tengok gambar prempuan tuh pon dah semacam jee --'

Edy Fee said...

kompom kne tengok citer ni...
hurmm dpt gak dia beli JS

Edy Fee said...

aik knapa takde beg putih dia yg bese tu.haha mcm plastik sampah

therylisa nurula'in said...

ari sabtu lisa pon tengok final destinantion 5 tu,,pergh,,,seram abes,,, tapi wayang tu memang best giler,,,,^_^ .sian kawan cik lisa, tangan dia kena remas cik lisa sampai luka,,,huhuhu.

Addam Juhari said...

aku nengok gak citer nie, cam babi.. baru je nak wat pembedahan laser tuh, teros xjadik, nway citer ni suck! tapi hiro dia nsem..

macam ku kata said...

beli kat mn mall mana?heheheh;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...