Followers

Saturday, August 13, 2011

Artis Pun Sudi Like Fanpage Saya,Siapakah??




Ade berita gembira untuk aku!!!
 kes lama baru aku nak update ni ,Bukan lembu aku bersalin ataupun nenek saya..
Sila lihat  gambar yang aku sedia kan itu...

lihat gambar dibawah itu siapakah artis yang menglike fanpage aku itu???


Kalau tidak jelas sila buat tumbesaran,bagi menampak kn sosok sosok artis itu
Nampak kan siapa?? 

Teruja la masa dia like page aku!!
Tapi ade yang masih belum kenal artis tersebut

Amran!!


Yela bukan nye susah nak like like like ni,awak like saya saya like awak
ikhlas ni:)

ternyata artis artis dekat malaysia tidak la sombong,kalau dia tak reply
mungkin dia ade keja

kalau tengok twitter artis memang layan peminat2
tak caya try la tegur2

Lampiran Lama!! tak tahu ACC  Shahz yang betul ke
tak!! main taram jew~


22 comments:

laskar pelangi said...

untunglah dia...~;)

Princess Feyqa said...

wah bestlah dy :)

Lala Adila said...

untung la yu . :D

nashanadz said...

oohh amran ni.. memang tak berlagak pun.. akak pun tekejut gak aritu, bila dia add akak friend.. agak blurr la jgk.. apesal pulak artis pulak yang add kita.. selalunye kita yang add diorg kan.. akak tak approve takut fake kan.. skali bila inbox dia, memang betul dia.. try la approve. hmm memang dia la amran ni.. memang tak sombong ;)

salwaismail said...

haha. untung untung!:D

Sumaiyah said...

teruja nk tau tdi,then dh baca bru tau..haha

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:ahah untungkn yahooO~

Fiq Fikri said...

Princess Feyqa:ehhehe best2~

Fiq Fikri said...

nashanadz:ahhahah thu xpe fiq pun die add..mmg tak caya mase tu ahhaha~

Fiq Fikri said...

Sumaiyah:ahahha blog saya suke buat org pengsan taw ahahha~

Edy Fee said...

org ade rupe mcm ko.mmg ramai la like.hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

pergh! artis pon da tego2 die, hehe~

Rtp Farra Arisha said...

eh eh eh dah jadi geng artis ke skrg!! wowwww. superb. hehehe.

ame elms ! said...

untunglaa . and btw , i saw you just now . nak tegur malu pule -.-

syafiqstatichot said...

kire ko hebat la ye sebab artis like blog ko ye..ooo ok2

Fiq Fikri said...

Edy Fee:wahahahah tu pun ade lagi org jles..pelik2 :D

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:ahahah biase2 je la

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ahahh mne ade geng sama artis..:)

Fiq Fikri said...

ame elms !:elehhh tgur je la dekat Fb :)

Fiq Fikri said...

syafiqstatichot:tak ade la hebat cam BLOG ko..

kaizen said...

wahh femes la abg nih.. nak sain!!! hehehe

syafiqstatichot said...

aku dah lame sangat dah tak hupdate blog, kemalasan! hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...