Followers

Wednesday, August 24, 2011

BEN ASHAARI Kutuk Aku?




Hye entry sepantas kilat aku nak buat ni
tak ada masa nak buat panjang lebar gedabak...
.
.
.
adakah sahir dan benar??

Betul ke Ben ashaari kutuk aku???tak mungkin ben nak buat keje bodoh ni
setahu aku dia ade masalah dengan blogger lain dalam minggu ni
tak akan aku terkena tempias....

aku sama aben ni sesuci lebaran walaupun jarak antara kami berjauhan
ade la bau bau sikit...bau badan yang harum :D
ade jugak mcj2 abg ben die 
sporting kot...

yang sakit hatinye ape yg ditulis oleh manusia tak dikenali itu dengan menggunkan nama
abg ben  tak boleh diterima aku
aku tahu aku tak pamous,tak nsem tak payah la nak cakap macam2 sila face to face la..

Geli la mak!!!
comfirm malam ni aku tak boleh tidur pikir kan sapa yang meperdajalkan aku

Korang dah tak ade keje lain ke??tak ada kan???
silan basuh spender sama baju dalam aku mau??


Ok dah dah aku malas mau cakap panjang lebar,mintak mintak
persalah tersebut sila face to face sama aku kalau tak puas hati

lepas sekor sekor cari pasal sama aku...
erkkk

ok bye!!

63 comments:

Meow Aizawa said...

sabor2..hehe

Cik Embun said...

pokcik.. xmau marah2... aippp aippp

Amirah Suhana said...

apakah? bulan puasa kot...

Rara Faramyza said...

penjeles lettew! -.-

'mitchie' yusoff said...

ohhemmmjiii ....

'mitchie' yusoff said...
This comment has been removed by the author.
cik Dil said...

sabar2..biasala tu..org x boleh tgk org lain senang..

Paris Hilton (xila) said...

ohhmakkkkauuu~~

cart kartika said...

wow! there's someone stabbing you..mybe.
sabar2, rlex enh.

zOeY zAu YaH said...

pokcik..kamu adalah artis..sila buat dekkk jeee...haha

grOundnUt said...

Errrk...betul ke tu?sabar ye..bulan puasa ni bro..@_@

Aifa Afiqah Sulaiman said...

i think syahryl yang komen tu orang yang sama dengan ben ashari.dia sengaja guna nama abang ben untuk buat kerja ni..tak pe...ni tandanya u special sbb tu ada orang jeles! :)

Aiman Ariffin said...

its really difficult once u gain lotsa of attention. Some tend to be envy of u. I guess this is what u have to go thru in exchange for fame. Sabar je lah haih

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi kate nenek..retis kne sabar menda cm tu...PUBLIC FIGURE kate nye kannn....

cik bulan said...

jeles mngkin..hahaha..

Datin Tuu said...

hmmm. sbr dik

luqman zakaria said...

biasalah tuh.orang yg nak perdajal orang len nih.sebab die jeles.boooooo sama die!! hehehe :P

Clara said...

org tu nak carik pasal dgn BA ngan tuan belog nie kowt..

Tu dia pakai name BA. Harap BA kne kutuk2 and dicaci maki..

Apelah org skunk nieh..

Rumah kte pergi, kubur kata mari..
*keluar tajuk plx..*

ღ p!nk veLvet ღ said...

ehhh! kat mane shoutbox fiq? #komen yg tade kaitan

Cik Eka said...

sebab tu eka tak mau guna shoutbox dah..banyak keburukan..banyak lagi benda bukan2

Chenal said...

Cubaaaan bulan posee!
derang nak buat hobi baru la tu agaknyaaaaa...

OneNie said...

sabau ler fiq.. si ben tu jeles sebanarnya.. sebab dia tak leh nak possing macam fiq.. biar lah dia.. janji fiq bahagia.. ramai lagi yang support Fiq. dik kerana dia sorang Fiq tak leh tdo. baik Fiq pkkan member2 yang support fiq nih. aper fiq leh wat tuk happykan kami..

Amir Naufal said...

sabar je la fiq..dorg semua dengkin sama ko..abg ben pun terkene
kuat kn semangat kau ok..

TiraTaec0oL said...

bahaya 2...org bleh copy url ben ashaari...mintak jauh la bnda2 cmni...

u.m.i.e said...

sabar-sabar ..
orang tu pasti akan dapat pembalasan nye nanti ..
Allah maha Adil :)

Syakir Rahman said...

bulan2 pose mcm ni makin ramai pulak bloggers yg suke wat fitnah... apa nk jadik la....

BeloG MTT said...

Apekah ? Ramadhan dah nak sampai penghujung tanduk makin panjang pulak kat kepala manusia.. =..="

Dia jeles la tu dia tak boleh bergambar macam kamu.. Hikhik =..="

YanaMIB said...

org tu xpueh ati dgn ko skaligus xpuas ati dgn abg ben jugak..dengg! slmt hari raya! ^__^

♥yaya budak suka embun♥ said...

uishhh
bulan pose kot

Cik Bell said...

nie kes PHD la nie..haiyooo~

Nur Salsabilla said...

ini musim memperjadal orang kah?

ketahian apakah mereka-mereka ini?

fida said...

mcm2 lah sekarang nie. sian abg ben. sesedap rasa je gune name abg ben. pendengki lah tuu~

missNick said...

erkkkk sape la yg wt keje takde faedah mcm tu.....bulan2 pose pun nk pedajal org jugak....sabar ye :)

yaya_flanella said...

cian beben kena aniaya. -___-

farhana yusoff said...

sabar ye lau x kurus pose:)

Cik Kay Jue said...

dugaan bulan puasa...

oreocheesecakes said...

sabar la yer...:)

Ali said...

apakah ? huduh betol perangai.. mmg betul2 ben ke ape ?

blog baru je update...
http://alikesekolah.blogspot.com/2011/08/tutorial-daftar-blog-korang-dalam.html

si cantik sally said...

hakhak ..hang macho sangat kot bajet hot cam abg ben tu yg diorang dok kaco idop hang anyway sabo je le oke...haha..jom terjah blog kitew..

puteяi ʓαняα said...

sabar2. biarkan dorg.

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tau tak per

Semut Senyum said...

owh..itu al kesahnye... tak pe dik..sabo lah bulan2 pose ni.. pose dia dah dapat dah kat adik skit... tambah lagi dengan kesabaran lagi lagi manis puasa hari ni.. insyallah... dia nak tumpang popularity lah tu... kesian dia... hehehe

Ummi_Rosalicious said...

takda benda lain selain jeles semata-mata...dia guna nama sendiri org tak layan kot... ;) sabar k..

FareezVanFillers said...

Btol2 xkan abg ben yg sempoi tu nak kutok blog orang..bnyak keje lagi abg ben leh wat...by the wat kreatif lah blog ni..bnyak gambo..heheheheheheh dah folo dah

hudaa.udey said...

sbar2.. dia jeles la tu xd mke encem cm awk tuh.. tu yang tabur fitnah maca tabur nasi nak bagi ayam makan.. ishishish

just ignore it.. dugaan bulan puasa.. :)

Kakkoii said...

sabo je la... anggap je dugaan di bulan mulia ni

Tea Dno said...

sabar. jangan mudah melenting. :)

syuzi syofia said...

wahahahaha... senang citer la kan.. ko anggap je.. DORG TU JELES SBB KO EMCEM... ekekekekek... dorg ade ker? :P

penyisir rambut said...

wow...
hot giler abam kacak neh...

Acik said...

erkkkk!
sabo .. sabo!

Mrs.Yie said...

adik..ko ensem la tu pasal dia dengki tahap seratos tu..kahkahkah..x pasal2 encek beng jadi mangsa keadaan..adoi..bulan2 pose ni ada gak setan terlepas..

akilDAXemoMACHO said...

dia tkde keje tu. abaikan je.. anggap sampah kerdil je kat kaki ko bro, sekali jalan, berteraburlah kat tempat2 dia tuh...

logorithm said...

I pernah 'menyamar' sebagai Ben Ashaari terjah Shoutbox kawan... tapi itu cuma gurauan semata-mata. :-p



Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Ketiak

[U] Amoi comel

[U] Kentut durian

Farah Junaidy said...

dorg suka nama aben kottt.,...*suka header blog nie*

erysweetie said...

hayoh..mcm2 manusia ini.

teruk betei.

nini said...

uish....tayah pk ....biarkan je...penat je nak melayan benda2 cam nih.....

cool okeh...=D

fiq. said...

org ni jeles kat ko ngn bro beng,,huhu, tak senonoh

FYA PELANG! said...

elleh. rasenye, bdk tu agak kurg berakal. agk2 lha nak guna name sape. tgk. blog ni da dpt bcklink bro ben. bkn blog die. mmg bdk tu xpikir abis2 kott. hee. apppada. mrugikn dri sndiri. . .

Alip Apai said...

wau cerita makin panas!!

::cikjuju::◕‿◕ said...

mana kotak jerit neh!!!uhu

weyh aku tgk ko cam senang je skung so sbb tuh jugak aku TAG ko..muahahah...

sila2

lisa lis said...

dik kak tau sapa nk pdajal adik tu~

alahai msti org yg slalu follow adik..dia jeles la tu dgn adik..tgk ayat dia sudah~

k la..salam lebaran~

Addam Juhari said...

thats was funny, kahkah! dah ko memang gedik ape de hal orang nak cakap ape, just being urself,..haterz? pegilah mampos. klaw ikot diorang apo pong xbley,

ahsfantasy Ryu said...

baru tahu tentang ni.. huhu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...