Followers

Sunday, August 14, 2011

Berfesta Malam Muda Mudi





Baca doa sebelum memulakan,aktiviti aktiviti
liar di malam hari....

tak ada la liar sangat,merepek ok....aktiviti
yang berlangsung semalam selepas berbuka puasa dekat masjid selat with Efun
mula memang tak tahu nak berbuka dekat mana,jadi si efun ni ajak buka dekat masjid selat
go to go la...

kebetulan si amir ade program dekat masjid tu jadi die terjoin
aktivit aktiviti liar ini,cuba kita bayangkan kalau umie si amir ni nampak amir karok!!

karok karok karok karok






Sory saya memang cam ni,kotor sikit...




Selepas itu kan aktivi tawaf dekat padang satu malaysia,jalan kaki ok
tawaf atas pasir adesss....

kalau nak tahu aku la org yang paling banyak makan
dekat situ,kembung perut ni!!!

Aktiviti light graviti cam tu la agaknya...
suke suke je time tu sampai la jam 12.00am tak balik2...

singgah plak dekat kedai air buah gelas besar "De Putih"
perhhhh makan nasi lemak double sama air buat buah gelas besar...mengandung kot...




banyak yang tak jadi sebb kami bukan pro,kalau nak nampk pro 
ikut kan hati edit dalam adobe je sudah..:)


ok setakat ni saja entry aku kali ni...harap
maklum...

12 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

nape rambut mcm da kurang machonyer? #komenygtadekaitan ahaks~~

Edy Fee said...

sempoi haBIS TRAWIH ONLiNE...HURMM
bgus la...

laskar pelangi said...

aiseh! karokkk best uhhhh=D ce nyanyi lagu nasyid time karok.kn bulan pose nie...^^

DanieL AdiE said...

Ish ish ish....

Rtp Farra Arisha said...

u seem very fun!! :) nynayi lagu apa tu?

the second and last pic nampak sgt unik!! ;)

Amirah Suhana said...

amboi..karok ya..haha :)

nice pic yg second last!

nur haifa said...

oh karoke kat mahkota parade.!xajak..hahha

*susayangzaki * said...

nie agak2 terawih dulu ke pegi karok dulu nie?hahaha (=

myezatul aQma said...

ganasnya budak2 ni bulan puasa..heheh

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sah x g terawih kan???hehhee...

cik Dil said...

amboii..sempat yee..
De Putih??*cam kenal laa

Einaz Shah Rizal Thomas said...

STYLE LA gmbr tu ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...