Followers

Tuesday, August 23, 2011

Kad Raya Moden By Lelaki Geek




Salam salam Semua gembira plak rasa hari ni
cepat betul masa berjalan,tak sempat nak beli baju raya,seluar jean untuk raya ke dua..
tunggu duit dapat,baru beli dekat Jefferson Murah giler wokk...

Mari la kita pergi ke hari hari..

Sudah ok,
jadi hari ni pokcik nak bagi kad raya dekat semua pembaca yang sudi membaca 
blog Lelaki Geek,dan seluruh warga pakistan
kampung halaman pokcik...

Memandangkan Tak mampu nak beli kad raya,jadi ini saja yang aku mampu buat untuk
sahabat sahabat handai aku...

Dengan Ini Saya Mohd Fekri Bin Ahmad Menguncapkan Selamat Hari raya
Aidilfitri Maaf Zabir dan Batin..

24 comments:

nuruhuda_329 said...

selamat hari raya hehehe :)

budak.bandung.laici said...

selamat hari raya..
jemput datang kat rumah ye..

cik Dil said...

woww..hensemnya KAD RAYA..^^
smlm ari raya jugak..^^

Nurul Syazana Noorhijas said...

huyoo~ muke mcm artis . jelous !! =.=''

Rtp Farra Arisha said...

kad raya ini sememangnya moden!! it really is ;)

selamat hari lebaran in advance..lawa kad raya!! :D

ummi rahimi said...

mcm retiss..haha..selmt hari raya

Fezul Fadhley said...

selamat hari raya!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

camat ari raya yeee pokcik..

luqman zakaria said...

sekarang buat kad rya sendiri pakai photoshop lagi best dari beli kat kedai and post post bagai nih..betul tak??

**::CIKNUURUL::** said...

cntek kad,.hehe,.


psstt,btol kate luqman tu,.buat sndri,edit2 sket dh siap kad rye 2011,.ehe,.
slmt hri raye,.:)

Nur Hanis said...

selamat hari raya..

simple je kad raya tu.. :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

maaf zabir ke zahir?lalalal

Fiq Fikri said...

budak.bandung.laici:bg alamat rumah nnt saya dtg ahahaha

Fiq Fikri said...

cik Dil:kad raya pu nsem kan thanks :D

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ehehhe selamat hari raya :d thanks awak :D

Fiq Fikri said...

ummi rahimi:ahahha xde la..belum lagi huhuhu

Fiq Fikri said...

Fezul Fadhley :thanks :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :makaseh baba ku syg...

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:best jugak..kalau nk best lagi kite preint out hasil kite buat

Fiq Fikri said...

**::CIKNUURUL::**:ehehhe thanks :D

Fiq Fikri said...

Nur Hanis :simple itu seksi atau cun hehehhehe

Fiq Fikri said...

::cikjuju::◕‿◕:gimik je tu...ahahhaha :D

love bunga querida said...

terima kaseh fik bg kad raya kat fb kad blog acehhhhh... ^^

Fiq Fikri said...

love bunga querida:sama2 munge munge..:D dpt kn...:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...