Followers

Friday, August 12, 2011

Mahukan Blog Pamous Seperti Pamela Anderson??





Bukan pamela??

Mahukan Blog pamous macam Pamela Anderson?? 
Yes  setelah beberapa hari aku tak update blog memang rindu sangat nak update,rindu nak tengok reader2 yang setia mengomen blog aku.

Jadi ada sapa yang nak blog menjadi seperti superstar??seperti Pamela Anderson?”nyot nyot nyot”

senang je kalau nak blog dikenali ramai atau pamous giler habis,
jap2 aku nak citer pasal blog ok Bukan pasal tuan empunye blog,

kalau tuan nak pamous ada cara lain gi interview nona ke ape ke yang sama waktu dengan nya...

Kalau nak blog dikenali ramai gi jew apply dekat remaja dalam ruangan blogspot aku ni dah berjanggut gi apply  tak masuk2 jugak dalam ruangan blogspot remaja
 bilakah cik Remaja nak terjah blog saya plak??

mungkin
 tak ade rezeki nak masuk,bukan aku je yang mohon
ramai lagi...

terserlah tak kegedikan aku nak masuk remaja??hahh nampak tak 
nampak tak?

Nanti kalau dah masuk remaja xpayah buat citer yang remaja tu terjah blog awak tu tanpa apply ape2,konon pamous la tu kan pui!!

sebenarnya banyak lagi cara nak pamous kan blog korang
cer try usaha sampai berjaya oh yeahhh!!!



:'USAHA escalator Kerjayaan,jangan nak mudah, naik Elevator!!"cara kotor

21 comments:

Princess Feyqa said...

Teringin lah blog jd pemes, tp takot gak jd pemes mesti ramai haters =B

Cik Embun said...

eleh2.. padahal pokcik tiap2 hari send email dekat majalah remaja kan..kan..kan... hahahhahaaa

K O R I E said...

ko msuk llki maskulin layak kot
try ur best lol

Fiq Fikri said...

Princess Feyqa:yess mmg takut jugak jdi pamous ni..nnt ade je org tak suke ade je gosip2 ahhaha

Fiq Fikri said...

Cik Embun:hamboi cpt sgt citer ni tersebar ahahh ni mesti keje nenek zoey tu kn?aahhaha

Fiq Fikri said...

K O R I EL:huhuh tak layak lagi la nk msuk maskulin..nk jdi mascotek plak nnt :D

nana said...

tggu2...nnt pihak majalah remaja terjah anda ^_^

nuruhuda_329 said...

nak berkenalan dgn encik fiq fikri boley? sebab nti nak interview encik masuk surat kaba lama hak3 =P

Eien Mohmad said...

teringin jugak nak jadi blogger pamous nehh (; haihhh -,-

zOeY zAu YaH said...

bikin kontrobersi lah pokcik kan sng citer hahahah..

Rtp Farra Arisha said...

belum ada rezeki lagi tuuu nak masuk mag..who knows besok, lusa tetiba terus features dlm mag ;) hihi.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

x yah laa pokcik..blog ko pon dh glmer dh..

*nk msok majalah MASKULIN laaa...

Fiq Fikri said...

nana:ahhaha fiq setiasa menunggu taw.:D

Fiq Fikri said...

nuruhuda_329:boleh2 meh saya boleh sain kn jugak ahahha...surt khbar lama pun lama la ahaahah

Fiq Fikri said...

Eien Mohmad:ermm bukan mudah nk jdi cam mereka yg dah naik ni..kene usaha la :)

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH:ni kontro basi la..bkn bersih dah :D

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ahahaha ye xde rezeki lagi insyallahh

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):baba xde maknye la..jum kte sama2 masuk maskulin!! huhuhu

dya said...

x nak lah famous..baik singgah famous amos lg best boleh mkn biskut sdp....hehe

Edy Fee said...

sampai interview nona ..pemes habis la

ღ p!nk veLvet ღ said...

magazine remaja pon x penah beli ... jauh skali lah nak jadi blog pemes #sentap

hahaha~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...