Followers

Thursday, August 18, 2011

Workmore Thursday



Selamat hari khamis semua reader,
sekejap je masa berlalu knsampai dah nak raya pun...
merdeka jangan lupa plak.,pasang bendera malaysia dekat depan umah,ats kereta,atas motor
segala ats ok!!

Workmore Thursday
tak pernah dengar kn??aku orang pertama dapat tahu sebab ak yang pandai2 reka

meh aku terangkan bg mazab aku ape tu Workmore thursday
bukan chipmore ye adik2

Work ---> Kerja
nak korek hidung tu kira keje la jugak kan,nk kencing keje jugak bukan,ape yang kita buat
semuanye keje...

More---> Lebih
Terlebih sudah

Thursday---->Khamis
Malam jumaat,malam yang menakutkan..

Jadi ade sikit pratoton,19UI "Umat Islam" je boleh tgok..


bagi orang yang berpuasa jangan jeles aku dapat cocok hidung bagi kuar duit $$


Mentang2 puasa lupe nak gosok gigi..aku selalu tetinggal gosok gigi
jadi jangan nk cium aku...dose


wahhh...wahh...gembira sebab bos tak ada,staff yang lain pun tak ade
meronggeng2 aku sendirian di office

Selamat semua,semoga hari esok akan lebih baik dari hari ini
sob sob sob..dalam delima
trauma...

33 comments:

laskar pelangi said...

Hikhikhik! gelak jer tengok entry ni..macam2 gaya..hik3 =D dah bosan sangat ke haaa???hehehehe...


dah leh jadi model iklan gigi dah ni auwww~

ikan said...

eh! stop . jgn korek lagi dalam .

t terbatal plak .

haha .

go! workmore THURSDAY

ayu.suhada said...

hehhe..lawak gler entry nih..heheh..btw,selamat berpuase n berbuka puase..=D

OneNie said...

Fiq.. pose tak nih? tadi kata tak keje lagi.. ha skang dah kantoi.. tak dapat wet raya..huhuhu pos kad raya jerk la..

::FAIZ FARISH:: said...

gigi cntik

myravea said...

haip!!!terbatal pose nantii..huuu

Syakir Rahman said...

bes giler xde org kt ofis...ha3.... mmg puas meronggeng r ni...:D

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:ahahah thu xpe mmg bosan..xde keje pun..kalau ade pun tak buat ahah~

Fiq Fikri said...

ikan:ahaha tak dlm pun korek..sikit je tu :D thanks:)

Fiq Fikri said...

ayu.suhada :heheh thanks awk..selmt berbuaps jugak :)

Fiq Fikri said...

OneNie:ahahaha puasa la..tu lakonan jew..huhu ampau tetap kene bg wekkk.

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::ahahah ctik kn..:d thanks :)

Fiq Fikri said...

myravea:ahahah tk la..tak akn batal :D

Fiq Fikri said...

Syakir Rahman:yes mmg terlebih giler ni..huhuh...joget2 fiq ahaha

ღ p!nk veLvet ღ said...

eeiii yerk! tak pose~ korek idung~ ade taik gigi~ mulot busuk~

hahaha!

Edy Fee said...

merdeka=raya-...bersepah la org gantung ketupat n bendera..haha

izzah zubir said...

waa senonohnya entri ni..muahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

weehhh cmne ko wat menda alah ni...kreatip laa...

LovEly ACha said...

hehehe .
kelakar lah enty nie
:DD

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:lengkap kn...reject cpt aahhah~

Fiq Fikri said...

Edy Fee:jgn lpe rendang jugak die gntung ahaha :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):baba pokcik mmg kreatif..try buka sofware photoscape..ade je dlm tu

Fiq Fikri said...

LovEly ACha:thanks awak :)

i'm ezza haniza said...

oiiiiii..korek idong ...bhahaha

Rtp Farra Arisha said...

bahahahaha, this is seriouslyyy funny..tapi tetap cool!!

Chenal said...

Rayo nie..penuh la keto2 balik kampung dengan bendera Jalur Gemilang!!!

love bunga querida said...

pic korek idong xtahan hahahahaha ngek je..

Fiq Fikri said...

i'm ezza haniza:mana ade korek..usik jew..:D

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:yehhh im very cool..ahaha

Fiq Fikri said...

Chenal:ahahha smegt lagi nk merdeka..

Fiq Fikri said...

love bunga querida:ahahha mase tu gatal sgt ade ulat..

luqman zakaria said...

haha! cmne nak letak gambar gerak2 kat entry ek!!

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:ahahha ni ken msuk dekt photobucket dulu bang oi...~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...