Followers

Wednesday, September 21, 2011

Ambil Gambar Ambil Gambar,Jangan Berlagak Cantik!!



Hidangan open hausss untuk Blog aku
sila jamu sila jamu sampai muntah berdarah dan muntah hijau pui...

kenapa sejak 2 menjak gambar aku semua tak ok??

saya tak bajet nsem dan tak bajet cantik sangat,sapa kenal diriku kini
akan lebih mengerti,saya budak2 nakal tapi akal pikiran saya boleh diguna pakai dan bijak bestari katanya la.."tetibe"

layan 
.
.
.
.
SHOOT 1

 SHOOT2

 SHOOT 3

SHOOT4

SHOOT5

Macam mana ok tak gambar aku ni?gambar ok bukan muka yang tak bape cun
nak pendapat..

43 comments:

OneNie said...

muka ok, gaya tuh kena serlahkan lagi. ni gambar macam malu2 jerk.. aper kes? hhahahaha

ummi rahimi said...

banyak kan lgi ekspresi muka..bru la x boring..hahah

Dunia Pelangi mista panda said...

Rasanya rambut kau panjang mengurai lagi terserlah hihihi ;]

Adit Iezwan said...

juz relax je beb jgn wat muka ketat dan pose kaku sgt ... be natural

Mas Intan said...

aku tau kenapa ?? gambut ko tu dah macam siamang ! gi lah gunting gambut tu.. serabai aku tengok arrr

Fiq Fikri said...

OneNie:bkn malu la,mase tu dlm trauma ahahhah

Fiq Fikri said...

ummi rahimi:dah tak thu nk buat muka mcm mne lagi,mcm2 muka fiq dah buat ahhaha~

Fiq Fikri said...

Dunia Pelangi mista panda:ahahaa igt ziana zain ke ape ahhaha

Fiq Fikri said...

Adit Iezwan:wahhh model hot dtg komen hehehehe,btw thanks saya akn pratic kn,masa akan dtg cehhh~

Fiq Fikri said...

Mas Intan:ahahhaha kedai tutup ler aku xsempat nk potong aahahha

Saiazuan said...

ramai model x leh carik mkn pasni..haha

OneNie said...

Shoot 4 tu macam ngah mengintai.. hang intai aper tuh fiq?

FATRIM SYAH said...

speechless...bukan senang nak tanghkap gambar sebegitu, tapi a bit stiff..cuba naturalkan diri..somehow, snyum atau ketawa sedikit akan membzakan emosi dan mood dlm gambar..ya tak?? Hehehe..tp apa boleh buat, itu signature Lelaki Geek. ~PEACE~

Atiqah Wadiah said...

yg shoot 4 tuh stylo :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

hanya akan vote utk shoot 1 & 2, ahaks~~

Hizami Rahim said...

aku pon nak photoshoot jugak!
haha.
jom ?

zizidiazora said...

Fiq, mood untuk bergambar tu nampak terserlah, be nature ok...jangan ganggu emosi melalui mood bergambar. pemilihan lokasi dah ok begitu juga dengan gaya. shoot 5 tu kalau nak close up rasanya tak perlu latar belakang yang jelas so peranan photographer diperlukan disini untuk memainkan pencahayaan bagi menyerlahkan sudut yg diperlukan.

*lepas ni attend kelas fotografi saya, perghhh...perasan hahaha.....

Fiq Fikri said...

Saiazuan:ahahha byk la ko,aku dah tak laku :d

Fiq Fikri said...

OneNie:ahha intai itik mandi :P

Fiq Fikri said...

FATRIM SYAH:ehhehe yuppp nnt saya perbaiki lagi :D

Fiq Fikri said...

Atiqah Wadiah:thanks!!! :D

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:hamboiii siap nk vote2 mcm msuk pertandingan ahaha

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:Jom lerr!!

Fiq Fikri said...

zizidiazora:yesss itu dia cikgu bimbingan kami sudah mai!! ahahah

Amir Naufal said...

fiq xde mood time ni..sekian..huhu

Bintang Biru. said...

kenapa muka nampak pelik sangat eh? -.-'

Nur Amira Radhiah said...

nice expression (:

Rtp Farra Arisha said...

wowww wow!! persis model :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

shoot 2 nampak keras....

Syafiq said...

gambar dengan satu baju je? tukar2 laa baju. muahaha!
btw, ok ler for starter...

nick dot anis said...

nak tau x?muka u macam muka my kazen:-)

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:ahhaha penat la doe :D

Fiq Fikri said...

Bintang Biru:pelik kah?ahahhah

Fiq Fikri said...

Nur Amira Radhiah:yeahh dpt pujian thanks!!

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha "hahhaha persi model ape?tu tandas hehhehehe

Fiq Fikri said...

::cikjuju::◕‿◕ :keras ekk,kaku ke,masa tu aku kene jadi patung

Fiq Fikri said...

Syafiq:ahahha igt ade org sponser baju ke ehehhe btw thanks :D

Fiq Fikri said...

nick dot anis:ehehhe yeke?mne bg la tunjuk dkt fiq

azurin ramli said...

tengok gambar kau,tetiba teringat kat crystal bay +__+

..Bai.. said...

pic ok..tp hidung kasi kmbg lg..hakhak:)peace=p

ken karin said...

oowhh,nak suh komen eh??

pic 1 =mcam nak tiru k-pop jek??
pic2 dan lain2 = seriyes macam gay...

=,="apsal pics kat tepi tu ok plak??

zOeY zAu YaH said...

lawo lah pokcik...terserlah kehenseman pokcik haha

Chenal said...

wokey leh tu..Doh molek gilerr!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...