Followers

Wednesday, September 28, 2011

Bagaikan Artis Di Interview




Classs ko jah!! siap aku kena interview  dengan paparani,
macam2 la disoal,

sampai kak joyah tak boleh jawap,pasal kes cerai berai la,kes kahwin la
macam2 gosip yang i terima apa boleh buat
dunia hiburan memang cam ni..pui!

kalau nak tahu gosip2 terpanas fiq jum singgah blog paparani ni ---->Aku & Hidup
banyak betul solan dia ni soal aku!!

tapi aku sokong la En eddy ni punye segmen Interview,bagaikan artis plak rasa cehh!!
memang patut la ade segmen cam gini..

Hope blog Aku & Hidup terus sukseesss!!

Saya janda anak Sepuloh

34 comments:

Fara E's said...

janda anak sepuloh ? feewittt , haha

Lelaki Ini said...

hahaha..
hartis sgt kau jah!

Ms Bery said...

Haha kelas la janda anak sepuloh.. :D

fadlisabri said...

Wowww artis!=)

::FAIZ FARISH:: said...

ko kan retis

Fiq Fikri said...

Fara E's:kan baru tahu fiq janda~

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:artis lasgt kn:P

Fiq Fikri said...

Ms Bery:heheheh janda berhias lagi

Fiq Fikri said...

fadlisabri:ahahhhah artis ko ler artis:D

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::kau pun artis :D

DanieL AdiE said...

Tahniah...artis la skang..

] emopanda [ said...

Bukan hari tu kau cakap kau dara lagi ke.
Anak sepuluh, anak ikan emas ke hahaha ;]

farihamuhamad said...

kelasss ko jahh!!!
;p

Zam Ijam said...

awak tu retis , kami ni siape laa kann?

zOeY zAu YaH said...

pokcik retisss....!kelas !

budak.bandung.laici said...

letop.. artis di alam maya..

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :nk gelak sakan aku!! artis jadahnye adie ko lagi retisss ok!!

Fiq Fikri said...

] emopanda [:ahahha dulu lain skung dah lain nk jdi janda plak

Fiq Fikri said...

farihamuhamad:kelass ko mariah

Fiq Fikri said...

Zam Ijam:elehhh jgn ngade2 semua org artis :D

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH :nenek pun retisss letup!!

Fiq Fikri said...

budak.bandung.laici:ahahah alam maya semuanye artis2

Rtp Farra Arisha said...

pasti diri terasa artis awhile, right? syiooknya ;) hha.

Syafiq said...

janda anak spuloh? entah sapa laa ibu dia uh!

Astaghfirullah. ceh! =)

zizidiazora said...

Retissss....nak sign. hehehe... semakin hari semakin ramai lak retis yek...

izzad b* said...

weweit!artis nie!nk sain~

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ahahah xde la rasa cm artis sgt ahaahah :P

Fiq Fikri said...

Syafiq:ibu die dlm jail sbb pukul aku ahahhah

Fiq Fikri said...

zizidiazora:nk sain mne bang?tetttt
dlm dunia maya ni gamai je retisss haha

Fiq Fikri said...

izzad b*:ahahah meh meh amik saian aku

ZWAN SABRI said...

Untungla ada orang sudi nak interview.. aku ni langsung takdak sapa yg sudi nk interview.. kesian kat aku.. HAHA

~kuyam~ said...

dah jadi artis kau ye jah?;P

ayie said...

retis hot fikri(eh mcm sebut nama aku plak)..hehe.. tp awat jawapan pendek3..lain kali jwb 3 mukasurat baru boleh dapat fourflet..hehe

eddy syrol said...

awuuuuu =.=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...