Followers

Tuesday, September 6, 2011

Beraya Bersama Blogger




Salam reader!!
selamat selamat selamat sudah 4hari aku tidak update blog
mesti rindu kan kan kan,jangan tipu berdose besar ye..:)

ok kita teruskan dengan tajuk utama kita,beraya bersama blogger
yeahhh dapat beraya sama2 blogger yang lain

yang turut serta Qarl,Syaz,Daniel Adie,Nabil Aizat,Amir Naufal NA,Hizami Li
dan adik kepada Nabil Aizat Hanis zalikha Zalikha saja ye comel orangnye

Jadi mula2 kita beraya di rumah Hizami Li dan selepas tu
beraya rumah Daniel Adie plak "Blogger Melaka"

dua buah rumah je pergi beraya,jadi la daripada tak ada
sekurang2nye si adie bagi aku ampau tipu sikit  untung la kan..

         Qarl                                      Syaz                                  Daniel Adie                            Nabil Aizat
      Hizami Li                                       Miss                            Zhalikha                       Amir Naufal NA


Semua cun cun cun !!!

Rumah Hizami Li
`
Mee sup dekat rumah hizami pun sedap,lazat!!!mesti  zami letak ajinomoto lebih ni, botak kepala den

     

Rajin hizami Boleh buat menantu,mak sama ayah hizami tak ada jadi hizami yang jadi perlayan
mesra...




Lepas beraya rumah Hizami Li kite serang rumah cikgu adie 


Daniel Adie

 


Dinding mahal!! corak2 tu adie yang lukis,nanti rumah aku nak suruh dia design kan
bagi cantik mewah dan elegan :D



Masakan Cik Adie sedap!! aku 2 kali tambah ye tak tipu 



Aku peminat besar abg nabil ni,"abg la sangat kan"apa2 pun lesung pipit tu mahal wokkkk





 Penutup bagi jalan jalan raya bersama blogger blogger antarabangsa


memang seronok beraya sama2 blogger,ada yang tak pernah jumpa dapat jumpa jugak
peminat ni peminat ni,yela yang aku jumpa ni semua artis
blogger pamous!!


tak sempat nak mintak sainn.....


Apa2 pun memang terbaik!!! korang semua!! ada masa kita jumpa lagi:)
mintak maaf kalau abg fiq ade terguriskan hati sapa2 ke mintak diampun
wasaalam~

33 comments:

[k]o{q}i[n] said...

wahh..best nyer... aku beraya ngan blogger perak.. huhuhu

Hizami Rahim said...

suka pic sorang2 kat atas tu.
lawa gilos!

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh bestnyer dpt beraye dgn blogger :)

haffizmohdnoor said...

meriahnya hidup.. like pic.. :D

Eazy Izzuddin said...

bestnya beraya bersama blogger ..
:)

Rtp Farra Arisha said...

sesi beraya bersama bloggers sgt fun bukan :))
cantik flower design di rumah bro adie tuu!!
the food was sooooo marevellous too..

laskar pelangi said...

walawehhh! seronoknyaaaa ..

azie Cheesy said...

saya beraya bersama bloggers terengganu :)

http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/09/syok-beraya-bersama-bloggers.html

DanieL AdiE said...

Suke picture sorang2 tu..

Memang terbaek la raya ngan korang...

Misshy Innz said...

suke ! suke !
btw , umah zami bihun lahh bukan mee sup ;p

Pinky Pixie said...

meriahnya.

ok fine. jeles. haha.

Nyamuk Terbang said...

perghh bestnya
jeles bhaii

Qarl said...

nice haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

meh salam cium tgn babah meh...pokcik ngn babah x salam ciom tangan lg kan???

Fiq Fikri said...

[k]o{q}i[n]:wahhh ade jugak ek huhu

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:lawakn muke masinng2 bersih je ahah

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:mmg best la beraya bersama blogger

Fiq Fikri said...

haffizmohdnoor:ehehhehe : thanks~

Fiq Fikri said...

Eazy Izzuddin:mmg best!!

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:best!! mmg ctik pun jeles ahahah~

Fiq Fikri said...

laskar pelangi: mmg sonok kak oiii~

Fiq Fikri said...

azie Cheesy :wahhh best2 best~

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE :ahaha adie gbr ko ctik aku thu ahahh~

Fiq Fikri said...

Misshy Innz:ahaha salah ler ehehhe :D

Fiq Fikri said...

Pinky Pixie:eheheh xmau jeles ye nnt abg zami jumpa awak plak~

Fiq Fikri said...

Nyamuk Terbang:ahahaha mai le melaka jumpe adie sama zami..:d

Fiq Fikri said...

Qarl: :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):mne ade bkn dah salam ke itu hri?ahahah

Amir Naufal said...

sirius best raya ngan korang2..
tapi sedikit x puas hati..aku blogger laki paling tembam kt situ..haha

Syafiqa said...

Bestnye :D btw nabil aizat tu, yang ada dalam blog hanis zalikha tu kan? Patut la macam penah tengok muka tu. Waaa blogger antarabangsa, mesti best diorang dapat balik beraya :D

Salam aidilfitri

macam ku kata said...

seronoknya dapat beraya camni n tambah kenalan...memng best..bila la nak dapat beraya ngn bloger2 famous..heheheh

syaidatie nurdilla said...

Ciss... macam mana boleh beraya sekali tanpa ajak aku ni.. hehehhe..Btw, baru follow n selamat hari raya..

Syahryl said...

Bila bleh join???huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...