Followers

Monday, September 19, 2011

Contest:KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY?




salam reader hari ni,rasa macam happy je kan
masuk opis terus godek2 blog orang,tetibe tetibe ciss aku ternampak ANNAS EASKEY punya contest!!

memang tebaik wokkkk!!!

sebelum ni aku tak perasan contest ni,memang cuai ye saya,benda penting ni 

aku nak join pikir 2 3 kali,seram gilak

Contest Kenapa Saya Suka Annas Eakey??
hadiah sangat gilak gempak!!free shoot!!,yang join pun dah ramai,yela aku baru tahu ni.

nebes abg fiqie nak join


Perlu Baca
.
.
1. Entri korang mestilah bertajuk: KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY?
2. Bila dah siap jangan lupa letak link Blog atau Fanpage Annas kat entri tu
3. jangan lupa post link entri yang awak dah buat tu kat comment box bawah ni sebab memudahkan saya untuk check entri awak nanti!


kalau nak tahu,gambar annas yang aku mula2 tengok dulu yang bawah ni
masa dahulu kala aku,memang tak kenal annas..
.
.
.

Sejak Mula Projek X dengan contest2 yang annas buat
aku dah kenal annas sapa,terus lika page ANNAS
hebat jugak mamat ni!!

mula la skodeng2 tengok gambar dia ambil...

-Sangat kreatif

-Gambar yang Menarik

-Style gilak

-Profesional

-Lighting dia mantap

nak katakan banyak kelebihan si annas ada,

-Makeup yang unik

Pose model yang sangat unik,sudah semestinye annas yang banyak mengajar
model2 dia kan,

boleh dikatakan gambar yang annas shoot ala ala 
america next top model punya Shoot atau gambar

.
.
.
.


Hafreez Adam Aizat

tengok gaya abg adam masih bergetah ni pose!!buat masa ni,orang lain aku tak pernah 
tengok pose cam gini,gambar dia cantik,aku suka!!


Fatin Liyana Asri

Amik ko jah!! melentik hambis punye pose
kan!! dah kata unik betul...

kalau ada rezeki,syukur sangat2 kan
kita just mencuba naseb,dan usaha itu penting,kalau tak usaha mana nak 
dapatkan hasilnya cehhh~ 

tipu la kalau masuk contest ni tak nak menang..

jadi aku ingin menutup tirai marai,bagi entri contest Annas ni
dengan lafaz 
sekian wasalammmm.........

9 comments:

DanieL AdiE said...

Wah2...good luck ya...

Fiq Fikri said...

hehehe thanks abg adie :3

Annas Easkey said...

thank you :)

E y r a a Atiqa said...

shoot nnti abg anas buat katne?

zOeY zAu YaH said...

yess..karya annas mmg mables..

iksharizan said...

one of the model is my neighbour.. :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wowww..seksi nyeeeee~~

iKhRam said...

wow..
penah jugak tgok gambar2 yg dia tgkap.. yup. ohsem gak..

btw
blog ni dah dibloglistkan..

zOeY zAu YaH said...

pokcik pun mables =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...