Followers

Sunday, September 25, 2011

Fright Night Aksi Yang Sangat Mendebarkan



Rasa macam dah lama tak update blog,padahal baru semalam aku tak update kan
rindu saya tak!!!!

hari ni aku nak buat sikit review pasal citer fright night,nak ikutkan nk buat review bini2ku gengster jugak!!memandangkan Fright Night Lagi best,kita dahulukan yang best

minggu ni dah 2movie aku tengok!! next movie Abduction plak mau tengok $$ muflis kak jah
apa boleh buat,kalau tengok dekat rumah sah2 tak best,TV yang tengok kita balik!

 Fright Night



Charey Brewster ni anak tunggal kepada jane ibunya, dan charey ni ada awek
nama awek dia amy peterson,charey ni boleh dikatakan Geek!!sebab? kena la tengok
pada masa yang sama jade dan anak dia charey dapat jiran baru yang nsem lagi seksi Jerry

nak tahu sapa dia ni.kena la tengok jugak!! 

cerita ni memang seram gilak!!!banyak aksi2 yang mendebarkan babak main kejar2
rasa macam nak putus usus ni tengok!!

 dalam cerita fright night ni banyak unsur2 lucah dan ganas!!!
bagi kanak2 dan orang dewasa yang tak sedau diri jangan tengok benda tak patut! aku
dengan rela hati dan suka hati boleh bagi 
4 bintang daripada 5 minatang bagi movie fright night,

kata2 semangat :"Kena tengok"Mesti Tengok!!


18 comments:

fadlisabri said...

cite nie mmg best!!
kelakar pown ade gak sikit2!=)

..Bai.. said...

haha..ok tgk kapar pon dh debar:p

Zam Ijam said...

haha, abg fiq , agak2 ade nyorok blakang popcorn x? huhuh!
papepon tgok pic pon da serem , apetah lg kalao dah tgok .grrrr .

W a n a Eiskay said...

Wana baru je tengok movee ni ari Jumaat baru ni. Beshh! Member sebelah asik duk terjerit2 sepanjang movee, da macam histeria wana tgk. Haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ee seriau nye laa hai...

Lelaki Ini said...

tak tgk lagi la..
tapi abduction dah tgkk..
okyh la cite tue..

Fiq Fikri said...

fadlisabri:yuppp tak rugi kalau tgok wink!

Fiq Fikri said...

..Bai..:kapak ke kapar?ahahahahaha

Fiq Fikri said...

Zam Ijam:ahahah xde la smpai sorok2 ehheheh best la mesti tgok ok

Fiq Fikri said...

W a n a Eiskay:kan dah ckp,wann tak jerit plak :E

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):aape seriau??

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini :Wahh dah tgok ke bak review :D

Rtp Farra Arisha said...

white people movie mmg kebanyakannya berunsur ganas..btw, it seems best..nak ke cinema on weekend soon bolehlah tengok cerita ini..;)

zizidiazora said...

lom tengok lagi. Fiq pegi tak ajak.. takpe2...

] emopanda [ said...

Kena tengok ni.
Jarang sekarang filem hollywood yang betul betul seram ;]

zOeY zAu YaH said...

hero dia hensem mcm pokcik hehe

iKhRam said...

kalau bc review ni.. mcm harus, kene, wajib dan perlu pergi tgok..

tp betul2 ke ganas dan lucah?? aiyoyo.. hahaha

..Bai.. said...

ok trlmbt disitu nk betolkn ejaan=,=
kapar=kapak..:p typo bese la 2..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...