Followers

Thursday, September 1, 2011

Gambit Membuat Statement Mengatakan Fan Berliau Adalah Anjing/Babi




Salam reader 
lama sudah tak update blog sejak2 raya aidilfitri ni
comfirm ramai yang tak sempat nak update blog,sebok layan tetamu,beraya rumah saudara mara
mesti dapat ampau banyak kan?

malangnye diriku sudah tua,tak mampu orang nak bagi ampau lagi

sudah sudah berbalik pada tajuk asal aku nak citer pasal gambit saifullah ni
ada aku terbaca pasal dia buat statement yang membuat peminat2 dia lagi benci dan lagi menyampah
tengok si gambit ni,

kalau masuk je page gambit ni penuh dengan,caci maki,hamun semak samun
macam2 la ada yang suka ,ada yang tak suka terpulang kepada setiap individu untuk suka seseorang itu
"cehh ayat skema giler.."


Dulu dia pernah maki blogger sekarang gambit maki peminat dia plak dah
mungkin dia tension disebabkan peminat atau bukan peminat dia ni selalu maki hamun dekat wall si gambit ni
si gambit ni pun tak teragak2 nak buat statement macam gitu

dia dah marah sangat le tu,sampai fan dia pun kene maki,dengan meyamankan dengan
babi atau anjing,

aku bukan minat sangat si gambit ni,tak ade perasaan pun nak marah2 dia
just tengok dari jauh je,

kalau tengok dekat wall si gambit tu macam2 gelagat orang ada,ada yang nak like sebab nak 
tengok post2 yang menghiburkan seperti maki si gambit ni,
aku pun terhibur plak hati ni tengok post macam gitu,

kita semua nak kutuk pun,tak ada faedah pun,bukan dia boleh bagi kita ampau
bukan boleh dia bagi sebalang kuih raya yang sedap punnn....

jangan risau semua one day gambit akan mintak maaf jugak kepada semua peminat2 berliau
sebab dia tahu,status dia sebagai artis perlu menjadi role model kepada 
peminat2 dia..

jangan plak,dia dah tension sangat pi terjun bangunan KLCC sudah,mintak2 dijauhkan la

jadi kita semua perlu muhasabah diri di bulan baik di hari raya ini
aku cerita ini untuk diri aku jugak,jangan aku jadi macam gambit sudah,jauh2 kan la amin amin amin

:'Kita Semua Berdoa Semoga Gambit Meminta Maaf kepada Peminat2 dan Memberi Ampau Raya Kepada Kita Semua
dan saya dah letak chat box kembali,sapa yang carut aku dekat situ aku 
sepak!!

17 comments:

aliaa farhana said...

ish3...tade ayat lagi sopan ke ape...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

smoga gambit ni HARGAI laa peminat dia...

*camat hari raya abg gambit..hehehe

Amirrah Zawani said...

kalo ye pun tak suka.. tak perlu lah kot nk kata anjing babi tu.. dia tu dah lah public figure.. =_=

Cik Embun said...

tudiaaaa aihhh.. xbaik mengharamkan yg halal dan menghalalkan yg haram... =P *tiba2 pulak hik3~

Fiq Fikri said...

aliaa farhana:biasa dia tengh tension tu :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :tu la berdoa jew la mampu :)

Fiq Fikri said...

Amirrah Zawani :tu la tak thu nk ckp ape dah,mungkin tekanan yg dia hadapi sekrg

schaze zainn said...

macam2 masaalah si gambit ni =,="

mebi die suke mencetuskan kontrobasi kot..hihi

::cikjuju::◕‿◕ said...

gambit bajet die HOT..muahahahah...

M Firdaus Mohd said...

siapalah nak minat dia..puihhhhhhh~!

rozeeta rashid said...

eh eh buruk perangai gambit nih..

Chenal said...

GAMBIT??? siapa dier?

Laila Majid said...

perlu ke cakap mcm tu.teruk

pudenz said...

mngkin die lupe mkn ubat ..
sbb tu bahase entah hape..hahah

Rtp Farra Arisha said...

so, skrg gambit dah tunjukkan perasaan marah dan amarah dia?? maybe he's so tension, that why dia berani membuat status seperti itu..berdoa yg terbaik sajalah buat dia :)

FarhanahAdzlan said...

haha..itu namanya xreti nk kawal kmarahan..:D

Yuyun Ahmad said...

ala artis. apa adehal. esok lusa mulalah buat pres conperen. mintak maaf katanya. taktik je tuh. taktik supaya namanya menjadi sebutan. biar semua bloger tulis pasal dia. publisiti murahan. kehkeh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...