Followers

Saturday, September 10, 2011

Hodoh Sungguh Muka Awak




takut tak kalau tengok muka budak ni?budak ni sepupu aku"tipu sikit"
kau rasa cantik ke rupa dia ni kalau buat cam tu?


aku rasa ni la rupa paling hodoh pernah aku tengok,
ok sebenarnya ni adalah rupa aku apabila kelihatan hodoh di malam hari,dengan rambut serabai
macam orang gilak tepi jalan....


korang rasa,wajah yang korang ada sekarang cukup sempurna tak???
saya tak bajet cun ke kacak ke apa,saya biasa2 sahaja
saya selekeh diluar cantik di dalam ;)


bagi aku rupa yang aku ada sekarang, aku sangat bersyukur 
walaupun telinga aku ada sedikit besar,ko nak ejek??
ejek la,pui!!!


kita memang dilahirkan dengan pelbagai rupa,ada yang cam tu,ada yang cam gini
ada yang bulat,ada yang lonjong,ada yang segi empat
dan macam2 lagik~


kau rasa ko kacak tak?kau rasa kau cantik tak??
biar la bersederhana....


yang penting muka dekat atas tu tak menakut kan sapa yang telah membuka
blog ini,harap maklum


di atas jugak bukan,perogol bersiri,dan bukan jugak muka pecah rumah
sekian.....


:'Bersyukur dengan wajah yang kita ada sekarang..walaupun telinga aku sorokan sama rambut,janji aku tak suntik bagi kecik..

22 comments:

therylisa nurula'in said...

syukuri apa adanya... ^_^ usah ubah ciptaan ALLAh...

GiGi_ChAnTiq said...

hahahaha...awesome!! :P

azurin ramli said...

haha,betol tue doe

..Bai.. said...

haha..no hal lah muke mcm mne pon asl ati kite bek...jgn pndg pd luarn jekn?kn?huhu\:D/

Amirah Suhana said...

haha ok first time tengok org ada rupa wat muka macamtu..hahaha terbaik!!

Ain said...

telinga besar telinga besar. wekk wekk telinga besar :P

*gambar diatas buat gua gelak sekor-sekor. cisss*

Kiera Qaira said...

hantu gigi LOL

Rtp Farra Arisha said...

agak mesmerizing kot while this is my first time melihat wajah muka anda yg sebegini..ahaha..

apa2pun, ciptaan Allah tidak bisa kita rubah melainkan seseorang itu ada membuat plastic surgery and so whatever ;) hehe.

Datin Tuu said...

haha :D ok

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:yupp sgt bersyukur :D

Fiq Fikri said...

GiGi_ChAnTiq:ehhehe thanks :)

Fiq Fikri said...

azurin ramli:ahahahah ko semuanye betol tak pernh salahh ahhahah :P

Fiq Fikri said...

..Bai..:yes setuju yang penting hati kene baik

Fiq Fikri said...

Amirah Suhana:ahahhaa rupe seposen je ni :D thanks awak

Fiq Fikri said...

Ain:cis biadab ahahhaha thanks sudi singgah :D

Fiq Fikri said...

Kiera Qaira:ahhah hantu gigi dan iklan obat gigi~

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ahahah malu malu,xpe kita mmg cam gini

Fiq Fikri said...

Datin Tuu:ehehe ok :P

Ajiera said...

haha, muka abang geek kelakar, :D

Zam Ijam said...

hahaa, lawak giler laa mke abg geek .
kalao xknal kompem ckap berok blakang uma testing pkai camera . haaha.kiddin ^^ .
btw yg pnting hati(dalaman) .~

DanieL AdiE said...

Alhamdulillah..moga kekal ke anak cucu..

zOeY zAu YaH said...

gigi saya berterabur saya tak kisah pun? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...