Followers

Friday, September 23, 2011

Perubahan Style Rambut Hanya Rm4






Kini aku telah mengubah imej rambut,dari siamang kepada kpop yo yo yo yo
Memang dah lama nak gunting rambut,rasa macam beruk dah aku,
selekeh je rambut panjang2,Bajet cute leeteeewww!!
Pernah nampak ini kedai?dekat2 MP atau Dp

 tak ada ap2,just berangan depan cermin

Rambut sebelum ditangkas!! mcm tempurung

Tada!!! rambut sudah siap,dengan balutan baldu biru lagi.

 Suasana Kedai dan tempat belajar dorang,tengok patung pun nk gunting rambut~

                   Ok kalau aku cakap mesti orang tak percaya berapa harga gunting rambut ni
Kalau dulu aku datang rm1 gunting biasa2 je,
Kali ni aku datang gunting ala2 korea gitu”musim kpop kata kan”
Rm4 ringgit Malaysia,murah gilak!! Tapi ada satu syarat,sapa yang nak gunting rambut dekat situ kena Banyak bersabar,
kenapa??proses gunting rambut tersebut akan berlangsung selama 1jam sehingga
Air liur basi anda meleleh!!kerana!! student yang akan gunting rambut kita nanti,
dorang ni semua hebat2 wea!!kena percaya!!
Jangat risau!!
“Tetibe”amir naufal satu ketika dahulu,pernah gunting disitu,apa jadi??telinga berliau abis berdarah,atas kecuai pelajar disitu
Tetttt!!
ok lupa kan sengketa lama,kita buka buku baru,mali2 kita gunting rambut
banyak murah mah!!

Kini Rambut saya tak perlu guna kan jari lagi~

44 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

owh! rambut slps adalah much better *wink wink*

syeraheenim said...

smart smart ~~~~

myravea said...

Alamak rambut kpop!!

Silalah bersiap sedia, anda bakal diserbu oleh gadis-gadis peminat kpop!


ngehehe..nice hair btw ;)

Umie Artoqiemie said...

muka rambut tempurung, ceria semacam je.. haha.. murah.. berbaloi-baloi..

zizidiazora said...

wah rambut kpop pulak.. sama je nampak... kalu macam tu suruh dak amir potong pun boleh, kan amir kan??

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dh cm ziana zain bru bangon tido jee tgk rambut ko weeehhh....

*nice weehhh rambut bru ni..heheh..

Rtp Farra Arisha said...

only RM4?? whoah, that's too cheap!!
ur new hair style sangat cool ;)

budak.bandung.laici said...

smart habis.. kat mana kedai tu..
nak pergi terjah jugak.

tieha ismail said...

ouh memang suke giler kalo orang potong rambut lame-lame...sebab tieha suka orang main kepala tieha...rasa cam nak tido aje...kwang3

Rizal Murad said...

Wah murahnye... =)

Amir Naufal said...

siap nk cte yg telinga aku kne pisau..haha..time 2 cina 2 kelang kabut sngat
wey..yg gambar last 2..belum siap lagi la gambar ko..aku snap..aku tw la

Noorsha Muhamad said...

nmpk eksklusif tp rm4..ok what..huhu..

Lelaki Ini said...

errr!!!
kalau aku pg gunting kat sana..
takut bnde lain plak dia potong..
adeyh2

::cikjuju::◕‿◕ said...

kalo perempuan kos dier brapa weyh???cam nak gunting rambut la plak....

Hizami Rahim said...

telinga berdarah? adeh.

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

whoa..sampai telinga berdarah..susah tu nak lupa..:p

ZWAN SABRI said...

Wah! Murahnya.. Rm4 jer? btw, chantek rambut.. ;)


MySuaraBlog: Book Fair dalam Kapal Mewah

Aman Ibrahim said...

Murah n nice!! next time nak try jugakla.. thank u bgtau haha..

aein pandy said...

kt area mlake ker ni..

nick dot anis said...

comel3:-)

NAnisF said...

macam takde beza je rambut baru dgn rambut lama. hehe. no offense.

Fiq Fikri said...

ღ p!nk veLvet ღ:yeke huhuhuhuh best 2

Fiq Fikri said...

syeraheenim:thanks wei!!

Fiq Fikri said...

myravea:ahahha jgn la main terjah2 xsuke :P

Fiq Fikri said...

Umie Artoqiemie:"murah dan cantik!!

Fiq Fikri said...

zizidiazora:sama kn.fiq potong sikit je,xmau byk2 nnt tak ctik gitu :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):ahahhahaha kan,mmg very nic nice

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :yuppp rm4 ringgit sahaja sgt berbaloi!!

Fiq Fikri said...

budak.bandung.laici :kedai tu dekat2 melaka je kot :D

Fiq Fikri said...

tieha ismail:ahahahh nnt terpotong telingan abis kn :D

Fiq Fikri said...

Rizal Murad:mmg sgt murah gilak!!tak rugi

Fiq Fikri said...

Noorsha Muhamad :mmg murah rambut pun dah mcm kpop dah cute gitu ahahaha

Fiq Fikri said...

Lelaki Ini:xde ape la,kalau terpotong pun,telinga je ehehehe

Fiq Fikri said...

::cikjuju::◕‿◕:aku rasa murah je la kalau perempuan,ko try la pergi :D

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:yupppp amir trauma!!

Fiq Fikri said...

Nabil Aizat Abdul Rahman:ahahaha mmgs seram jugak :P

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:thanks wei!! :D

Fiq Fikri said...

Aman Ibrahim:mesti pergi ok!!

Fiq Fikri said...

aein pandy:yuppp dekt area melaka je :D

Fiq Fikri said...

nick dot anis :thanks!!!

Fiq Fikri said...

NAnisF:ahahhahah ade la sikit pendek :D

eddy syrol said...

masih panjang ya incik... pendek bermaksud saiz 1, 2 dan 3..hehehehe
jom singgah sat kat sini
yazidy tak suka pura-pura


Hizami Li cakap pasal daniel adie

TSYA'Z (~_^) said...

tpi nmpk sama je style die?? ke aku yg rabun x nmpk?? haha...

cuma rmbut baru nmpk lebih cntik sbb die mcm berkilat2 mcm iklan kt TV tuh.. nice anyway...

:)

Zemint Firdaus said...

a'ahh..nampak sama je sebelum n selepas..cuba buat gambar sebelum n selepas cam iklan tu utk bezakan..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...